UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2020-05-12 11:21

Barkácsolás, darts, Vikingek és persze edzés – így tölti az idejét a járvány alatt az FTC kézilabdázója, Bognár Alex

A kényszerszünetben sem tétlenkedik az FTC juniorválogatott kézilabdázója Bognár Alex. A 19 éves irányító elmondta, mit csinál, amikor éppen nem edz.

Hosszú idő telt el azóta, hogy a kézilabdázók legutóbb közös edzésen vettek részt, és bár az enyhítések megtörténtek, egyelőre várni kell a valódi visszatérésre. Az élet még nem állt vissza a normális kerékvágásba a koronavírus-járvány okozta kényszerpihenő után, a játékosok otthon készülnek, mint ahogyan a juniorválogatott irányítója, Bognár Alex is.

Bognár Alex van, hogy dartsozással kapcsolódik ki esténként Forrás: fradi.hu
Bognár Alex van, hogy dartsozással kapcsolódik ki esténként Forrás: fradi.hu
„Általában nyolc óra körül kelek, délelőtt megcsinálom a kiírt edzést nyilatkozta a fradi.hu-nak a 19 éves játékos.Aztán főzök valamit, vagy ha nagyon elfáradtam, akkor rendelek ebédet. Délután rendszerint itthon dolgozom a ház körül, nagyon szeretek barkácsolni. Az esti program pedig változó: tanulok, olvasok, dartsozom a családdal, vagy éppen pókerezem kicsit online. Esetleg nézem az aktuális sorozatomat, ami most a Vikingek.” A váci nevelésű játékos szerencsés helyzetben van, hiszen otthon van kialakított konditermük, ahol tud edzeni, labdát a kezében viszont ő is csak az utolsó termi tréningen fogott még márciusban. „A legjobban a csapattársak hiányoznak, a velük való ökörködés, és persze a labdás edzések is. Az interneten keresztül azért tartjuk a kapcsolatot, de nagyon várom már, hogy ismét találkozhassunk.” További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.