UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2020-05-26 19:56

Labdarúgás: profi szerződést kötött az FTC a Juventusban nevelkedett 19 éves szír támadóval

A FTC labdarúgócsapata honlapján jelentette be, hogy az U19-es bajnokságban remeklő szír támadóval, Ammar Ramadannal profi szerződést kötött.

A Ferencváros felnőtt labdarúgócsapata honlapján jelentette be, hogy a profi szerződést kötött a 19 éves szír támadóval, Ammar Ramadannal. Az FTC megemlíti, hogy a 2001-es születésű játékos a Juventus utánpótláscsapatában nevelkedett, valamint bemutatkozott a szír U19-es válogatottban is, majd 2019 januárjában igazolt a klubhoz.

Forrás: fradi.hu
Forrás: fradi.hu
A remek technikai adottságokkal rendelkező, legfőképp támadó középpályásként bevethető játékos először az U19-es csapatba került, amelyben két szezon alatt 26 meccsen 17 alkalommal volt eredményes. Az elmúlt időszakban Ramadan többször is a felnőttcsapat keretével edzhetett, Szerhij Rebrov az edzőtáborokba is elvitte a fiatalt. „Ez a profi szerződés az első lépése az igazi karrieremnek – mondta Ramadan. – A Ferencváros nemcsak Magyarország, hanem talán a környező országok legerősebb csapata is, örülök, hogy lehetőségem nyílik segíteni ezt a remek klubot. Keményen kell küzdenem, hogy a fejlődésemmel a csapatot szolgálhassam. Meg kell küzdenem a helyemért, értem az edző koncepcióját és stílusát, így minden adott, hogy meggyőzzem őt a teljesítményemmel.” Ramadannal az U19-es együttes idén a harmadik helyen állt, amikor lefújták a bajnokságot, abból a gárdából már a 17 éves védő, Csontos Dominik is a felnőttekhez került. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.