UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kerékpársportok

2020-08-16 19:37

Kerékpár: nem kell műteni, otthon gyógyulhat az edzésen kisbusszal ütköző Fetter Erik

Hazaengedték a kórházból a szerdán edzés közben súlyos balesetet szenvedő 20 éves kerékpárost, Fetter Eriket, aki biztató hírekkel szolgált közösségi oldalán.

A 20 éves országúti kerékpáros, Fetter Erik szerdán Facebook-oldalán számolt be arról, hogy felkészülés közben hirtelen elé hajtott egy kisbusz, esélye sem volt a lassításra, így „beleszállt”.

Fetter Erik otthonában gyógyulhat Forrás: Fetter Erik - Athlete
Fetter Erik otthonában gyógyulhat Forrás: Fetter Erik - Athlete
A Kometa-Xstra versenyzője megemlítette, a hibázó sofőr mindent megtett, hogy a lehető leggyorsabban ellássák. Fetternek a kulcscsontja és három csigolyája tört el, megrepedtek a bordái, illetve felületi sérüléseket szenvedett. A néhány nappal korábban a Tour de l’Ain nevű háromnapos viadal első szakaszán ötödik fiatal elmondta, szezonja ezzel véget ért, és minden bizonnyal műtét vár rá. Vasárnap este újabb helyzetjelentést adott magáról, immár otthonából. „Mama húslevesével el is kezdtem a rehabot – számol be közösségi oldalán. – A baleset óta minden nagyon jól alakult. Első reggel már fel is ülhettem, sőt délután már felálltam. Ennek nagyon örültem, hogy nem kell hetekig egy helyben feküdnöm. Aztán a műtétre várva több vállspecialista is megvizsgálta a leleteimet, és úgy döntöttek, hogy nem szükséges a beavatkozás. Nélküle is teljesen meggyógyulhat a csont. Így még hamarabb haza is jöhettem, szóval mától otthon gyógyulok.” További korosztályos hírek KERÉKPÁRSPORTOKBAN a sportági