UtánpótlásSport
2024. április 16.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2020-09-11 11:32

Labdarúgás: utánpótláskorúakkal állhat ki a Paks az FTC otthonában

Koronavírus-fertőzés miatt halasztást kért a Paks a pénteki Üllői úti NB I-es meccsre, az FTC nem egyezett bele, így fiatalok sora kaphat szerepet a vendégeknél.

A paksi klub múlt pénteken jelentette be, hogy a PCR-tesztek több játékosnál és a csapat szoros környezetében tevékenykedő személyeknél is pozitív eredményt hoztak. Az egyesület honlapjának csütörtöki közleménye szerint az érintetteket a járványügyi előírásoknak eleget téve azonnal elkülönítették, ennek ellenére az elmúlt napokban a fertőzöttek száma egyre emelkedett. A vezetőség ezért élni akart a magyar szövetség (MLSZ) által biztosított egymeccses halasztás lehetőségével a péntek esti, Ferencváros elleni, idegenbeli mérkőzés kapcsán.

Utánpótláskorúak is lehetőséget kaphatnak a Paks csapatában az FTC ellen Forrás: Paksi FC
Utánpótláskorúak is lehetőséget kaphatnak a Paks csapatában az FTC ellen Forrás: Paksi FC
Az FTC azonban csütörtök délután jelezte, hogy nem járul hozzá a találkozó elhalasztásához. „Talán eddigi legkülönösebb mérkőzésünkre készülünk” - írja a Paksi FC honlapja, arra utalva, hogy a játékosok a folyamatos tesztelések és a sokasodó pozitív eredmények miatt szervezett formában egy hete nem tréningezhettek. A keretet az elégséges létszám érdekében a klub utánpótlásának fiatal játékosaival kell majd feltölteniük. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.