UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Vízilabda

2020-09-30 20:46

Vízilabda: Mészáros Mátyás már másképp köszön a BVSC-ben

A BVSC-Zugló 17 éves vízilabdázója, Mészáros Mátyás hamar beilleszkedett az ob I-es felnőttcsapatba, és minden mérkőzésen győzni akar.

A BVSC-Zugló 17 éves saját nevelésű ígérete, Mészáros Mátyás már stabil játékosnak mondhatja magát a klub férfi vízilabdacsapatában. Az U17-es Eb-bronzérmes ígéret, aki az ob I-ben együtt játszik fivérével, Csabával, a felnőttcsapatba való beilleszkedéséről, és a terveiről is szót ejtett az egyesülete honlapjának adott interjújában.

Mészáros Mátyás hamar beilleszkedett a felnőttcsapatba Forrás: bvscvizilabda.hu
Mészáros Mátyás hamar beilleszkedett a felnőttcsapatba Forrás: bvscvizilabda.hu
„Az elején furcsa volt számomra, hogy tavaly még tiszteletemmel köszöntem és a lelátóról szurkoltam nekik. Most meg sziával köszönök, és együtt töltöm velük a mindennapjaimat. Szerintem jól beilleszkedtem, nyilvánvalóan megkaptam a viccesnél viccesebb beceneveket – hétéves, kis bocs, pólyás –, de úgy gondolom, amennyire egy tizenhét éves gyereket felnőttként lehet kezelni, annyira felnőttként kezelnek. Szerintem kifejezetten nincs semmi olyan tulajdonságom, amellyel nagyon kitűnnék, nem én vagyok a legszorgalmasabb, testi adottságaim sem a legjobbak, talán a vízilabdához való szenvedélyem, alázatom az, amivel kitűnhetek. Úgy érzem, ez sok gyerekből hiányzik. Mindig győzni akarok, nem félek, mert mindenben a kihívást látom. De van még mit csiszolnom, az biztos. Célom, az elkövetkező években minél többet fejlődni, és büszkévé tenni azokat az embereket, akik segítettek, segítenek ebben.” További korosztályos hírek VÍZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.