UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2021-01-14 15:22

Kosárlabda: folyamatosan fejlődik a Zsíros Tibor-akadémia

Huszonnégy éve alapították Kőbányán a Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémiát, amely azóta meghatározó egyesületté vált a sportág hazai utánpótlásában. Azóta nem csupán a klub bázisa fejlődött, hanem az infrastruktúrája is. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja tréningen látogatta meg az akadémia edzőit és fiataljait.

A Zsíros Akadémia Kőbánya 2019-ben kadétbajnoki bronzérmes csapata
A Zsíros Akadémia Kőbánya 2019-ben kadétbajnoki bronzérmes csapata
Jól szerepel Zsíros Tibor Kosárlabda Akadémia az utánpótlás-bajnokságok ősz elején rajtolt évadában: a kőbányai nevelőműhely a junior fiúk elsőszámú országos főtáblájának B csoportjában jelenleg a második helyen áll, míg a kadét lányok B csoportjában ugyanezt a pozíciót foglalta el. Az M4 Sporton látható Jövünk! című magazin stábja az 1997-ben alakult együttes bázisán, a Zsíros Tibor Kosárlabda Csarnokban forgatott.

A magazin január 10-i adásának további filmjei: TORNA – Balázs Krisztián bearanyozta az utánpótláséveit RÖPLABDA – A 17 éves Märcz Mira már a felnőtt Extraligában is bemutatkozott BIRKÓZÁS − A junior Európa-bajnok Szőke Alex a felnőttklasszisokkal is felveszi a versenyt

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.