UtánpótlásSport
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Ökölvívás

2021-02-03 20:02

Ökölvívás: döntöttek, elhalasztják az U22-es Európa-bajnokságot

Az U22-es korosztályú ökölvívók kontinensversenyét eredetileg márciusban rendezték volna, ám az európai szövetség úgy döntött, a járványhelyzet miatt később tartják meg.

Az EUBC (Európai Ökölvívó Szövetség) elnöke, Franco Falcinelli így nyilatkozott az U22-es olaszországi Európa-bajnoksággal kapcsolatban.

Az EUBC az U22-es Eb elhalasztásáról döntött
Az EUBC az U22-es Eb elhalasztásáról döntött
„Minden tagunk biztonságát és egészségét szem előtt tartva, valamint az Olasz Ökölvívó Szövetség hozzájárulásának figyelembevételével szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az EUBC Végrehajtó Bizottsága úgy döntött, elhalasztja a 2021-es EUBC U22 ökölvívó Európa-Bajnokságot, amelyet eredetileg 2021 márciusában rendeztek volna meg. Az új tervezett időpont május vagy június.   Az EUBC Végrehajtó Bizottsága jóváhagyta az 1998-ban született ökölvívók részvételét is a viadalon. A szövetség folyamatosan figyelemmel kíséri a COVID-19 helyzetet Olaszországban és Európában, és a lehető leghamarabban tájékoztatást ad a verseny pontos időpontjáról.” A korosztályos Európa-bajnokságokkal kapcsolatban már a múlt év végén sem volt minden rendben. A magyar válogatott például a járványhelyzet miatt távolmaradt az ifjúságiak viadalától. További korosztályos hírek ÖKÖLVÍVÁSBAN a sportági aloldalunkon.