UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2021-04-13 15:43

Kézilabda: öt edzőtáborban vesznek részt a héten a korosztályos leányválogatottak

Junior-, ifjúsági és serdülőösszetartást is szerveztek a hétre az utánpótlás leány kézilabda-válogatottaknak; Balatonbogláron és Siófokon készülhetnek a fiatalok.

A NEKA – amely egyébként huszonhét játékost ad a három korosztály nemzeti együtteseibe – hivatalos honlapján számolt be a korosztályos kézilabda-válogatottak eheti edzőtáborairól.

A két éve Eb-győztes juniorválogatott is edzőtáborozik Forrás EHF
A két éve Eb-győztes juniorválogatott is edzőtáborozik Forrás EHF
A juniorok vasárnap óta a balatonboglári NEKA Csarnokban készülnek ifj. Kiss Szilárd szövetségi edző irányításával; az ő foglalkozásuk péntekig tart. A serdülők ugyanebben az időtartamban készülnek Siófokon a Bohus Beáta, Woth Péter edzőtábor irányításával. A serdülők ezzel szemben három külön edzőtáborban vesznek részt, az összes foglalkozásra húsz-húsz ígéretes fiatalt hívott meg a szakmai stáb. Április 11-től 14-ig Siófokon, 18-tól 21-ig ugyancsak Siófokon, míg április 25-től 28-ig Balatonbogláron zajlik a munka. A cikkben hozzáteszik, hogy a játékosok a kötelező tesztelést követően a járványügyi szabályok betartásával gyakorolnak. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.