UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2021-04-30 16:43

Röplabda: hosszú idő után készült együtt az U19-es válogatott

Az U19-es fiú röplabda-válogatott Szolnokon vett részt hatnapos edzőtáborban, mely során a szakmai stáb is képet kapott a játékosok állapotáról.

Április végén Szolnokon vett részt hatnapos összetartáson a fiú ifjúsági röplabda-válogatott.

Hosszú idő után készült együtt az U19-es válogatott Fotó: Czanek Gyöngyvér
Hosszú idő után készült együtt az U19-es válogatott Fotó: Czanek Gyöngyvér
Az edzőtábort azért is várták már nagyon az U19-es korosztály legjelesebb hazai képviselői, mert a járványhelyzet miatt legutóbb tavaly nyáron, kilenc hónappal ezelőtt találkozhattak hasonló célból. Ám a nagy nemzetközi versenyektől továbbra sem hemzseg a naptár. A fiúknak a tavalyi év végén elmaradt a MEVZA-tornájuk, és az idén sem rendezik meg számukra a korosztályos Európa-bajnokságot. A szövetség beszámolója szerint a Bodonyi Ákos irányította csapat napi két edzéssel készült, míg a szakmai stáb igyekezett képet kapni a játékosok aktuális állapotáról – többek között a Szolnok felnőttcsapata elleni edzőmeccsen is. „Hosszú idő után újra sikerült edzőtábort tartani az U19-es keretnek – mondta a szövetségi kapitány. – Célunk az volt, hogy a korábbi hiányosságokat kiküszöböljük, megtaláljunk szerkezeti megoldásokat. Összességében a tábor elérte a célját, az edzőmérkőzés tanulságos volt, nyáron igyekszünk tovább építeni a most megkezdett munkát.”

Az U19-es válogatott kerete: Acsai Bálint (Szolnok), Dulcz Bende (DSE RA), Fenyvesi Barnabás (Kaposvári RA), Fenyvesi Dániel (Szolnok), Hajagos Rajmund (Pénzügyőr), Kasnyik Bence (Kecskemét), Kecskeméti Bálint (DSE RA), Kiss Bendegúz (Kecskemét), Kiss Márton (Szolnok), Óhidi Richárd (Dabronc Marcal-völgye), Papp Ádám (Szolnok), Quintz Tamás (Szolnok), Szabó Kornél (Kecskemét), Szentesi Bálint (MÁV Előre), Tamási Dávid (DSE RA), Tóth Kristóf (MÁV Előre)

További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.