UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2021-05-22 10:54

Kézilabda: fiatalokkal erősíti meg a keretét a következő szezonra a női NB I-ben szereplő Dunaújvárosi KKA

A Boglári Akadémia-SZISE két ígéretes játékosa, Farkas Johanna és Kukucska Viktória is a szintén élvonalbeli Dunaújváros kézilabdacsapatában játszik a nyártól.

A héten két utánpótláskorú játékos érkezését is bejelentette a Dunaújvárosi KKA női kézilabdacsapata. A Fejér megyei együttes két fiatalt – az irányító Farkas Johannát (19) és a jobbszélső Kukucska Viktóriát (20) – szerezte meg az újonc, és az NB I-ben jelenleg 12. helyen álló Boglári Akadémia-SZISE csapatából.

Az ifjúsági Európa-bajnok Farkas Johanna is a DKKA-ban folytatja Forrás: NEKA
Az ifjúsági Európa-bajnok Farkas Johanna is a DKKA-ban folytatja Forrás: NEKA
„Nagyon várom a közös munkát, a lányok és a stáb tagjai is nagyon szimpatikusak, úgyhogy mindent el fogok követni azért, hogy a csapat segítségére legyek, és minél sikeresebb szezont fussunk. A Kohásznál sok a fiatal, tehetséges játékos, s akadnak rutinosabbak is, akiktől remélem, hogy rengeteget fogok tanulni, emellett várom már a találkozást a szurkolókkal is, remélem, szeptembertől velük is megismerkedhetem” – mondta első nyilatkozatában a klub honlapján az ifjúsági Európa-bajnok Farkas Johanna. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.