UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Tenisz

2021-06-12 15:29

Tenisz: Tóth Amarissáék kikaptak a junior párosdöntőben a Roland Garroson

A nagyszerű menetelés végén a döntőben vereséget szenvedett Tóth Amarissa és az orosz Marija Bondarenko kettőse a junior Roland Garroson.

Az elmúlt években Nagy Adriennek köszönhetően hozzászokhattunk a remek párosszerepléshez a junior Grand Slam-tornákon, az idén azonban nagy merészség lett volna kijelenteni, hogy látunk magyar játékost a döntőben.

Forrás: huntennis.hu
Forrás: huntennis.hu
Ám remekül menetelt mindkét magyar érdekeltségű duó: Szabanin Natália a horvát Petra Marcinko, Tóth Amarissa pedig az orosz Marija Bondarenko oldalán menetelt a legjobb nyolcba. Szabaninék az Eala, Szelehmetyeva fülöp-szigeteki, orosz kettőstől akkor már vereséget szenvedtek, viszont Tóthék a következő két akadályt is sikerrel vették. Aztán a döntőben már jól ismert első kiemelt kettős következett: az első szettet 6:0-ra veszítette el a magyar teniszező és párostársa, majd a második játszmában 4:2-re is vezettek Tóthék, de végül 7:5-re kikaptak. Egyesben mindkét magyar játékos az első fordulóban búcsúzott. További korosztályos hírek TENISZBEN a sportági aloldalunkon.