UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 20.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-01-08 09:06

Kézilabda: újabb kemény teszt vár az évadban eddig remeklő juniorválogatottra, az ifjúságiak ismét Lengyelországba mennek

Sótonyi László juniorcsapata Balatonbogláron találkozik a szlovénekkel és az egyiptomiakkal, míg Kárpáti Krisztián ifjúsági együttese Lengyelországban a hazaiak mellett a franciákkal és a dánokkal is megméreti magát.

Bár jövő héten valószínűleg már a részben hazai, magyar-szlovák közös rendezésű felnőtt Európa-bajnokságról szól majd minden, korosztályos válogatottjaink is szerepelnek majd, igaz, csak felkészülési tornákon. A nyári U20-as Eb-re készülő junioralakulat a németek és a horvátok legyőzése után újabb fontos skalpokat gyűjthet, hiszen január 12. és 14. között a szlovénokkal és az egyiptomiakkal is megmérkőzik Balatonbogláron.

Az ifjúsági válogatott ismét Lengyelországba utazik
Az ifjúsági válogatott ismét Lengyelországba utazik
A decemberi ORV-győzelem után az ifjúsági nemzeti együttes visszatér Lengyelországba, ahol szintet kell lépnie, hiszen ezúttal a házigazda mellett a világelithez tartozó francia és dán gárda vár rá. A néhány héttel ezelőtti szerbek elleni győztes bemutatkozás után a vadonatúj nagykanizsai arénában játszhatja következő felkészülési meccseit a serdülő nemzeti együttes, amely ezúttal a szlovénokat látja vendégül dupla mérkőzésen jövő szombaton és vasárnap. További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.