UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2022-01-27 17:10

Strandröplabda: kihirdették a korosztályos válogatott idei keretét

Négy korosztályban is keretet hirdetett a női strandröplabda-válogatott szövetségi kapitánya, Gubik János, aki az idei szezon programjáról is beszélt.

Az utánpótlás-korosztályok programjában az idén az Európa-bajnokságok és a MEVZA-tornák mellett  a Gymnasiade szerepel.

Forrás: hunvolley.hu
Forrás: hunvolley.hu
„Miután van rá lehetőség fogok keretedzést hirdetni, amelyen szeretném nem csak a pálya széléről megismerni a játékosokat, hanem edzésen is. Fogok olyan gyereket is meghívni, akik nincsenek jelen pillanat a keretben, de akarok adni lehetőséget, hogy bizonyítsanak és megmutassák magukat. A téli szezonban U20-as, U18-as és U16 edzések lesznek minden hónapban. Azt még nem tudom milyen leterheltséget fognak jelenteni nyáron a versenyek és a klubok. Viszont szeretnék kialakítani a jövőben egy rendszeres válogatott programot” nyilatkozta a szövetség honlapjának Gubik János szövetségi kapitány,

U22: Vasvári Zsófia, Vasvári Eszter (SRSE), Réthelyi Orsolya, Divényi Zita (Kispest SE), Gubik Hanna (Beach Sport), Honti-Majoros Chiara (Strandsport SE) U20: Vasvári Zsófia (SRSE), Gubik Hanna (Beach Sport), Réthelyi Zsófia (Kispest SE), Kun Stefánia (SRSE), Honti-Majoros Chiara (Strandsport SE), Balogh Borbála (ÓSSC) U18: Kristóf Dóra, Bútor Anna, Szabó Anna, Breuer Mirtill (Gödöllői RC), Honti-Majoros Chiara (Strandsport SE), Kun Stefánia (SRSE), Pap Zorka, Varga Kinga (Beach Sport), Zolnai Flóra (ÉDRA) U16: Breuer Mirtill, Kövesdi Réka (Gödöllői RC), Stréli Tamara (SRSE), Erdős Dalma, Hermeczi Bernadett (Békéscsaba), Németh Zina (UTE), Lengyel-Polonkay Stefánia (SRSE), Matkovits Alma (Beach Sport)

További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.