UtánpótlásSport
2024. április 16.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2022-04-23 11:34

Röplabda: a 19 éves Mikuláss Koch Marcell a Bundesligában folytatja

A 19 éves Mikuláss Koch Marcell az osztrák UVC Holding Graz együtteséből a német TSV Unterhaching München röplabdacsapatához igazolt.

Németországban, a TSV Unterhaching München együttesénél folytatja pályafutását a 19 éves Mikuláss Koch Marcell, aki tagja az Ezüst Európa-ligára és az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar válogatottnak is – számol be a hazai szövetség honlapja.

A 19 éves Mikuláss Koch Marcell a Bundesligában folytatja Forrás: TSV Unterhaching
A 19 éves Mikuláss Koch Marcell a Bundesligában folytatja Forrás: TSV Unterhaching
A fiatal magyar feladó az osztrák UVC Holding Graz csapatából igazolt a Bundesliga kilencedik helyén álló müncheni együtteshez. “A német bajnokság színvonalas, jól szervezett versenysorozat, és nagyszerű lehetőség a fiatal játékosoknak, hogy fejlődhessenek – nyilatkozta a német klub honlapjának a Mikuláss Koch. – Büszke vagyok arra, hogy a TSV Haching München-nél tehetem meg a nemzetközi karrierem első lépéseit. Az pedig külön öröm, hogy tapasztalt vezetőedzővel dolgozhatok. Huszonkét évvel ezelőtt édesapám is Németországban kezdte nemzetközi karrierjét, ezért én is így szerettem volna tenni.” A TSV vezetőedzője, a magyar férfiválogatott korábbi szakvezetője, Bogdan Tanase úgy fogalmazott az új igazolás kapcsán, hogy: “Marcell fiatal, tehetséges és szorgalmas játékos, aki minden bizonnyal sokra viszi majd. Örülünk, hogy a TSV Haching Münchent választotta.” További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.