UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Vívás

2022-06-02 14:40

Vívás: Dancsházy-Nagy Tamás lett A hónap utánpótlásedzője áprilisban – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg A hónap utánpótlásedzője áprilisi díját elnyerő Dancsházy-Nagy Tamást és a junior-világ-, valamint Európa-bajnok párbajtőröző tanítványát, Keszthelyi Zsombort.

Fotó: Mura László
Fotó: Mura László
Ünnepélyes keretek között, a Magyar Sport Házában adták át A hónap utánpótlásedzője áprilisi díját az alapító Magyar Edzők Társasága, az Utanpotlassport.hu szerkesztősége és a Porsche Hungaria képviselői. A kitüntetést Dancsházy-Nagy Tamás vehette át. A Budapesti Honvédban és a férfi párbajtőrvívó-válogatottnál is vezetőedzőként dolgozó szakember az után részesült az elismerésben, hogy tanítványa, a 19 éves Keszthelyi Zsombor a juniorok között aranyérmet szerzett az újvidéki Európa-, majd a dubaji világbajnokságon is. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen is meglátogatta a mestert és a tanítványát.

További filmjeink a május 29-i adásból: ATLÉTIKA – Gábossy Alex egyre magasabbra teszi a lécet KÉZILABDA – Bennmaradt az NB I-ben a NEKA fiúcsapata ÖKÖLVÍVÁS – Az utánpótlás legjobbjai találkoztak a csepeli magyar-kupán

További korosztályos hírek VÍVÁSBAN a sportági aloldalunkon.