UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2022-08-22 16:27

Jégkorong: Németh Kristóf ígéri, nem csak hokizgatni fog a Fehérvár a BL-ben

A Hydro Fehérvár AV19 20 éves csatára, Németh Kristóf nyilatkozott a mögöttük és az előttük álló idényről, valamint arról, hogy a klub története során először szerepel a csapat a jégkorong Bajnokok Ligájában.

Az előző évadban a ICEHL-ben, valamint az Erste Ligában párhuzamosan játszó, Székesfehérváron nevelkedő, 20 éves Németh Kristóf is tagja a Hydro Fehérvár AV19 története során először Bajnokok Ligájába szereplő keretében.

Németh Kristóf Fotó: Soós Attila/Fehérvár AV19
Németh Kristóf Fotó: Soós Attila/Fehérvár AV19
„Magasra tettük a lécet az előző idényben, de nem férhet hozzá kétség, a következőben is meg fogunk küzdeni a céljainkért. Ez ugyanúgy igaz az ICEHL-re, ahogy a Bajnokok Ligájára is. Utóbbit sem szeretnénk háttérbe szorítani, komolyan vesszük, nem csak hokizgatunk. Izgatottan várjuk, szeretnénk már lejátszani az első meccset, várjuk, hogy telt ház legyen újra a csarnokban. Tavaly megtapasztaltuk, milyen mintegy háromezer-ötszáz szurkoló előtt játszani” mondta az NSO TV-nek a 20 éves csatár, Németh az előttük álló feladatokról. A Volán szeptember elsején a svájci Zürich Lions ellen kezdi a Bajnokok Ligája-sorozatot, két nappal később pedig a címvédő svéd Rögle következik. További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.