UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Atlétika

2022-09-07 14:14

Atlétika: egymást is motiválja Deák Zalán és Faragó Rómeó a KARC-ban – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a 100 méteres síkfutásban egyre kiválóbb eredményeket elérő Deák Zalánt és Faragó Rómeót.

A Kecskeméti Atlétikai és Rugby Club két atlétája, Deák Zalán és Faragó Rómeó rövid idő alatt lépett elő a korosztálya egyik legígéretesebb sprinterévé.

Deák Zalán, Juhász István edző és Faragó Rómeó Forrás: KARC
Deák Zalán, Juhász István edző és Faragó Rómeó Forrás: KARC
Deák tavaly a serdülő-, Faragó pedig az ifjúsági mezőnyben szerzett országos bajnoki címet 100 méteren, míg az idei fedett pályás bajnokságon már az U18-asok között végeztek az első két helyen 60 méteren, majd szabadtéren arany és bronz került a gyűjteménybe 100-on. Az egyébként kiskunfélegyházi fiúk aztán együtt képviselték a magyar színeket a jeruzsálemi U18-as Európa-bajnokságon, nem sokkal később pedig Deák megnyerte a besztercebányai Európai Olimpiai Ifjúsági Fesztivált (EYOF). Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a sportolókat és edzőjüket, Juhász Istvánt.

További filmjeink a szeptember 4-i adásból: ÚSZÁS - Gellért Gábor úszótréneré a júliusi díj KÉZILABDA - Az ifi vb egyik legjobbja, Simon Petra az MTK-ban válhat valódi NB I-es játékossá LABDARÚGÁS - Majdnem száz éve változatlan alapelvek mentén képzi a fiatalokat a Kelen SC KOSÁRLABDA - A Vasas Akadémia leányai sikeres nyarat zártak az utánpótlás-válogatottakban

További korosztályos hírek ATLÉTIKÁBAN a sportági aloldalunkon