UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-09-08 15:48

Kézilabda: az ifi vb egyik legjobbja, Simon Petra az MTK-ban válhat valódi NB I-es játékossá – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a kölcsönben egy évig az MTK Budapest NB I-es kézilabdacsapatát erősítő, ifi vb-bronzérmes Simon Petrát.

Simon Petra (fehérben) kirobbanó formában játszott a nyári ifi vb-n Fotó: IHF/Kovács Anikó
Simon Petra (fehérben) kirobbanó formában játszott a nyári ifi vb-n Fotó: IHF/Kovács Anikó
Kettőezer-huszonkettő az áttörés éve az ifjú kézilabdázónak, Simon Petrának, aki berobbant a felnőttmezőnybe, korosztályos szinten pedig bebizonyította, hogy a világ legjobbjai közé tartozik. A fiatal az idén tavasszal a nevelőegyüttesének, az FTC-nek az NB I-es csapatában is bemutatkozhatott, május végén pedig a Győr elleni Magyar-kupa-döntőben három találattal járult hozzá a fővárosiak négygólos győzelméhez. Simon a 2022-2023-as évadban kölcsönszerződéssel az MTK Budapest felnőttcsapatát erősíti, amellyel már gőzerővel készül az első teljes élvonalbeli idényére. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin az új együttesének edzésén látogatta meg a kézilabdázót.

További filmjeink a szeptember 4-i adásból: ÚSZÁS – Gellért Gábor úszótréneré a júliusi díj LABDARÚGÁS – Majdnem száz éve változatlan alapelvek mentén képzi a fiatalokat a Kelen SC KOSÁRLABDA – A Vasas Akadémia leányai sikeres nyarat zártak az utánpótlás-válogatottakban ATLÉTIKA – Egymást is motiválja Deák Zalán és Faragó Rómeó a KARC-ban

További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.