UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-09-21 21:06

Kézilabda: továbbra is hibátlan a NEKA U19-es leánycsapata az élvonalban

Az U19-es első osztály Nyugati csoportjában százszázalékos NEKA leánycsapatát irányító dr. Woth Péter szezon eleji interjút adott a klub honlapjának.

Remekül kezdte a 2022/23-as évadot a NEKA U19-es leánycsapata, amely az első négy mérkőzését egyaránt megnyerte az első osztályú bajnokságban, és vezeti a Nyugati csoport tabelláját. A klub szezon eleji interjút készített dr. Woth Péterrel, az együttes vezetőedzőjével.

A NEKA U19-es leánycsapata Forrás: Nemzeti Kézilabda Akadémia
A NEKA U19-es leánycsapata Forrás: Nemzeti Kézilabda Akadémia
„Különösebb összeszokásra nem volt szükség a csapattagok esetében, hiszen a legutóbbi serdülődöntőt is nagyjából ugyanez a társaság vívta meg – mondja a szakember, utalva a májusi, FTC elleni hétgólos győzelemre. – Jelen pillanatban még nincs kikérve az összes játékengedély, tizenkilencen dolgozunk együtt. Természetesen a lehető legtöbb meccsen győzni szeretnénk, ám a fő cél, hogy mindenkinek sok játéklehetőséget adjunk. Szeretném visszalátni az edzésen begyakorolt dolgokat. Jósolni nem akarok; a Keleti csoportból a Fradi és a Debrecen biztosan erős lesz, de a mi felünkről is érkezhetnek bajnokesélyes csapatok.” További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.