UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2022-09-23 18:15

Kosárlabda: az U16-os Eb-n remeklő Csata fiataljait a felnőttélvonalban is bedobják a mélyvízbe – VIDEÓ

A Ludovika Csata felnőttcsapatát erősítő utánpótláskorúak közül idén nyáron többen is eligazoltak a klubtól, és a távozók helyét az U16-os leány Európa-bajnokságon remeklő Toman Dóra és Gábor Lili veheti át. A két fiatal kosaras és a csapat vezetőedzője, Tursics Krisztián az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábjának nyilatkozott.

Toman Dóra Fotó: szilágyi Dénes / Ludovika Csata
Toman Dóra Fotó: szilágyi Dénes / Ludovika Csata
A nyár végén az U16-os leány Európa-bajnokság zárta az idei korosztályos kosárlabda-világversenyek sorát. A magyar válogatott az ötödik helyen végzett a portugáliai kontinenstornán, hat győzelemmel és egyetlen vereséggel. A mieink jó szereplésében oroszlánrészt vállaltak a Ludovika Csata fiataljai: Gábor Lili – másodmagával – a magyar csapat legeredményesebbje volt, míg Toman Dóra a legtöbb gólpasszt osztotta ki meccsenként. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja a felnőttcsapat edzésen látogatta a játékosokat és edzőjüket, Tursics Krisztiánt.

További filmjeink a szeptember 18-i adásból: KÉZILABDA – Továbbra is a fiatalokra támaszkodva jutna vissza a QHB-Eger az NB I-be ÖKÖLVÍVÁS – Európa-bajnokságra készülnek a juniorok VÍVÁS – A juniorok között is bizonyítanának a kadét Eb-győztes fiú kardcsapat tagjai VÍZILABDA – A medencén kívül is jól megértik egymást a vb-győztes Kardos ikrek

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.