UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2022-09-25 12:00

Kézilabda: továbbra is a fiatalokra támaszkodva jutna vissza a QHB-Eger az NB I-be – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a felnőtt NB I-be visszavágyó QHB-Eger kézilabdacsapatának utánpótláskorú játékosait.

A QHB-Eger fiatalokkal a fedlézeten jutna vissza az élvonalba Forrás: QHB-Eger
A QHB-Eger fiatalokkal a fedlézeten jutna vissza az élvonalba Forrás: QHB-Eger
Az Eger kézilabdacsapata a felnőtt NB I egyik legfiatalabbjaként szerepelt a legutóbbi kiírásban. A Heves megyei együttesben számos utánpótláskorú játékos mutatta meg a tehetségét, akik – bár nem tudtak bennmaradni az élvonalban – nem vallottak szégyent, és a legnagyobbak dolgát is meg tudták nehezíteni. Az együttes a jelenleg futó idényben az NB I/B-ben szerepel, és az osztályváltás ellenére sem tervezi háttérbe állítani a fiatalokat. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg a csapat ifjú kézilabdázóit.

További filmjeink a szeptember 18-i adásból: KOSÁRLABDA – Az U16-os Eb-n remeklő Csata fiataljait a felnőttélvonalban is bedobják a mélyvízbe ÖKÖLVÍVÁS – Európa-bajnokságra készülnek a juniorok VÍVÁS – A juniorok között is bizonyítanának a kadét Eb-győztes fiú kardcsapat tagjai VÍZILABDA – A medencén kívül is jól megértik egymást a vb-győztes Kardos ikrek

További korosztályos híreink KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.