UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2022-10-06 13:18

Kosárlabda: az oroszlányi fiatalok a nagy akadémiákkal is kezdik felvenni a versenyt – VIDEÓ

Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja meglátogatta edzésen az MVM-OSE Lions korosztályos fiú kosárlabdacsapatait, amelyek évről évre mind inkább megszorongatják a nagy akadémiák együtteseit is. Tavasszal például a serdülők között elért hatodik hellyel a klub fennállásának legjobb eredményét érték el utánpótlásszinten.

Forrás: MVM-OSE Lions
Forrás: MVM-OSE Lions
Három évvel ezelőtt, 2019-ben az MVM-OSE Lions felnőtt férfi kosárlabdacsapata majdnem három évtized után jutott fel újra az első osztályba, és az oroszlányiak azóta rendre remekül helytállnak az élvonalban. A „nagyok” kiváló szereplésével párhuzamosan az utánpótláscsapataik is egyre jobb eredményeket érnek el: a Gurszky Gergő vezette U14-es fiúegyüttes az elmúlt évadban bejutott a korosztályos országos döntőbe, és ott hatodikként zárt. Ezzel pedig beállította a klub történetének az utánpótlás-bajnokságokban elért addigi legjobb eredményét. Az M4 Sporton látható Jövünk! magazin stábja edzésen látogatta meg az oroszlányiak kadét és serdülő fiúcsapatát.

További filmjeink az október 2-i adásból: EVEZÉS – A Boros, Czinege kettes az U23-as Eb-győzelem után sem áll meg KÉZILABDA – Bíznak a fiatalokban az NB I élmezőnyéhez tartozó Mol Tatabányánál A HÓNAP ÉS AZ ÉV UTÁNPÓTLÁSEDZŐJE DÍJ – Vízilabdatrénereké lett a két elismerés

További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.