- UtánpótlásSport - https://www.utanpotlassport.hu -

A Bayern München mellett Klopp kérésére a Liverpool is versenybe szállhat a 20 éves Kai Havertzért

LABDARÚGÁS. A Liverpool toronymagasan vezeti a Premier League tabelláját, a lehetséges 63 pontból 61-et begyűjtött. A jelek szerint erősítésre sincs szüksége a csapatnak, és egyetlen játékos érkezett csupán a téli átigazolási időszakban, a japán Takumi Minamino, aki a Red Bull Salzburgtól szerződött az Anfield Roadra. A hírek szerint azonban Jürgen Klopp, a csapat német menedzsere odáig van meg vissza Kai Havertzért, a Bayer Leverkusen 20 éves játékosáért, és minden vágya, hogy őt szerezze meg – pénz nem számít alapon. A Guardian cikke szerint Klopp már jelezte is a Liverpool vezetőségének, hogy szüksége volna honfitársa szerződtetésére .

A fourfourtwo.hu [1]ugyanakkor idézte a hétszeres német válogatott Havertz myilatkozatát, aki a jövője kapcsán a Bayern Münchenről beszélt:

„A legnagyobb klub Németországban, és sok játékos nagyon sikeres lett már fiatalon azzal, hogy odament. Ezért kapcsolatba léptem a Bayernnel, de meglátjuk, mit hoz a jövő. Vannak olyan játékosok, akik szeretnének a családjuk közelében maradni, míg mások azt mondják: szeretném kipróbálni magam külföldön. Ami egyértelmű: ha Németországban csillag akarok lenni, akkor nem ártok magamnak azzal, ha a Bayernbe megyek…”