- UtánpótlásSport - https://www.utanpotlassport.hu -

A decemberi Eb győri sportolóit, köztük Molnár Botondot (16) köszöntötte a polgármester

TORNA. A tavaly decemberi férfi Európa-bajnokság győri indulóit, Mészáros Krisztofert, Tomcsányi Benedeket és Molnár Botondot, valamint edzőiket köszöntötte Dézsi Csaba András polgármester csütörtökön a városházán – számol be az NSO. [1]

December 12-én a Bátori Szabolcs, Kiss Balázs, Mészáros Krisztofer, Tomcsányi Benedek, Vecsernyés Dávid összeállítású magyar válogatott bronzérmes lett a törökországi Mersinben rendezett Eb csapatversenyében. A sportág kontinensviadalának történetében ez volt az első magyar érem a csapatban – idézte fel az MTI.

Molnár Botond talajon nyert bronzérmet a juniorok között, csapatversenyben az ezüstérmet szerezték meg Balázs Krisztiánnal, Kovács Mártonnal, Dobrovitz Ádámmal és Závory Szilárddal.

Dézsi Csaba András emlékórával és ajándékcsomaggal köszönte meg a sportolók és edzőik, Szűcs Róbert és Fischer Tamás munkáját. Úgy fogalmazott: ahogy tavaly Mersinben a csapatok esetében az egyéni kiemelkedő teljesítmények adták a csapat eredményét, úgy Győrben is az ott élő emberek egyéni eredményei adják a város teljesítményét.