- UtánpótlásSport - https://www.utanpotlassport.hu -

Fiatal kerettel készül a Pécs férficsapata a következő ob I-es évadra

VÍZILABDA. A PVSK honlapja számolt be a gárda csütörtöki sajtótájékoztatójáról, melyen Antonio De Blasio szakosztályelnök elmondta, hogy a csapat eddig is fiatalnak számított, ezt még tovább fokozták idén, de lesznek tapasztalt játékosok is, akiknek a rutinjára bátran tudnak majd építeni – írja az NSO. [1]

Ilyen például a visszatérő Csacsovszky Alex, aki egyéves kitérő után tér vissza Pécsre. A sokat megélt játékosok közé tartozik még a frissen érkező Keresztúri Márton is, akit Tatabányáról igazoltak, neki a góllövés mellett a csapat irányítása lesz a feladata. A PSN Zrt.-ből csatlakozik két fiatal a kerethez: Reisz Patrik bekk-pozícióban, Gelencsér Máté kapusposzton erősítheti az együttest. Rajtuk kívül érkezik még a nagyváradi születésű Oltean Sebastian Debrecenből és a balkezes Almási Patrik az OSC csapatából.

Török Viktor vezetőedző elmondta, hat hét pihenőt követően kezdték el a felkészülést, melynek harmadik hetében jár az együttes, és jelenleg abszolút a fizikális felkészítés van előtérbe helyezve.