Kedves Olvasóink, Sportbarátaink! Kérjük, támogassák az Utanpotlassport.hu további működését!

Az Utanpotlassport.hu 2011 óta a korosztályos sport egyetlen hazai online hírlapja. Most, a koronavírus-járvány miatt bekövetkező gazdasági helyzetben szerkesztőségünk is bajba került.
Arra kérünk mindenkit, aki számára fontos, hogy a jövőben is átfogó, folyamatosan frissülő képet kapjon a fiatalok sportjáról, TÁMOGASSA honlapunkat lehetőségei szerint!
Segítségüket – a sportélet valamennyi szereplője nevében is – köszönjük!

Részletek
tamogatas

Utánpótlássport 2019
Rendeld meg a korosztályos sport évkönyvét!

09:03 LABDARÚGÁS. A Rennes nem engedi el az idén nyáron 17 éves klasszisát » 09:02 RÖPLABDA. A játékosai szerint „egyszeri és megismételhetetlen” dr. Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriella mesteredző, a sportág kiemelkedő alakja vasárnap ünnepli 92. születésnapját. »
05.30.
20:46 LABDARÚGÁS. Alphonso Davies (19) is kivette a részét a Bayern München ötgólos győzelméből » 20:07 LABDARÚGÁS. Tizenkilenc éves norvég játékost igazolt az Arsenal » 19:22 KORONAVÍRUS. Hétfőtől indulhat újra a brit sportélet » 18:34 LABDARÚGÁS. „Türelmetlenül várjuk, hogy a könyv átköltözzön a valóságba, és végre igazi jó futballisták kerüljenek ki az akadémiákról” – Orbán Viktor a Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötet bemutatóján » 18:02 SZAKSZEMMEL. Bardóczy Gábor, a Magyar Kézilabda Szövetség TAO-igazgatója úgy véli, egyik sportág sincs felkészülve a jelenlegi finanszírozási rendszer megszűnésére, viszont a járványhelyzet nem is fogja mélybe taszítani a magyar sportban 2011 óta kimutatható, folyamatos előrelépést. » 17:35 LABDARÚGÁS. Rekorderré vált a Leverkusen ifjú sztárja, Kai Havertz (20) » 17:17 VITORLÁZÁS. Elindult a sportidény a Balatonon » 16:50 LABDARÚGÁS. „Bár nem hirdettek eredményt, mi ezt a csapatot bajnoknak tekintjük” – Nagy Mihály, a Honvéd-MFA U17-es együttesének vezetőedzője » 16:22 ATLÉTIKA. A fedett pályás magyar bajnok rúdugrónő, a 20 éves Klekner Hanga idén egészen addig bizakodott a felnőtt Eb-szereplésében, míg azt el nem törölték – immáron új kihívások motiválják. » 15:40 AUTÓSPORT. A Zengő Motorsport színeiben újabb magyar fiatal mutatkozhat be a túraautó-világkupában » 15:10 LABDARÚGÁS. Napra pontosan egy évvel ezelőtt rúgott kilenc gólt a hondurasi válogatott ellen a Borussia Dortmund 19 éves norvég csarárzsenije, Erling Braut Haaland, amivel örökre beírta magát a futball történelemkönyvébe. » 14:46 JÉGKORONG. Székely-Mádai László lesz a Vasas utánpótlásának szakmai igazgatója » 13:58 LABDARÚGÁS. Az Arsenal balhátvédjére fáj a madridiak foga » 13:32 SAKK. Most záruló rovatunkban Kállai Gábor nemzetközi nagymester osztotta meg heteken át a sportág érdekes, elsősorban fiataloknak szóló történeteit, miközben az olvasók feladványok megoldásain is törhették a fejüket – búcsúzóul a zseniális Polgár Juditról ír. » 12:48 LABDARÚGÁS. Uruguayból erősíthetnek a Premier League-klubok » 11:37 LABDARÚGÁS. A Red Bull Salzburg 19 éves magyar középpályása, Szoboszlai Dominik góllal és gólpasszal járult hozzá csapata 5-0-s győzelméhez az Osztrák Kupa péntek esti fináléjában » 11:37 VÍZILABDA. Az élvonalba jutásért játszhat a KSI utánpótláskorúakra épülő együttese » 10:10 KOSÁRLABDA. Korosztályos csapatot is irányíthat a következő évadban Ivkovics Sztojan » 09:01 LABDARÚGÁS. Szoboszlai Dominik (19) nyerőember volt az Osztrák-kupa döntőjében » 08:58 ÚSZÁS. Az edzők március óta nem kaptak fizetést, az uszoda pedig jelenleg is zárva tárt; így áll a helyzet Egerben, ahol az ország egyik legsikeresebb műhelye működik. »
05.29.
20:54 BÚVÁRÚSZÁS. Ősszel akár Magyarországon is lehet a junior-világbajnokság » 20:19 KAJAK-KENU. „A tagszervezetek arról számoltak be, hogy a vízitelepekre száz százalékban visszatértek a gyerekek, ráadásul megnőtt az érdeklődés, mert a sportágat járványügyi szempontból a szülők biztonságosnak látják” – mondta a szövetség elnöke, Schmidt Gábor. » 19:43 LABDARÚGÁS. Alaposan összetört egy Lamborghinit a PSG 20 éves kapusa, Marcin Bulka » 18:59 ATLÉTIKA. A veszprémi SVSE 18 éves, EYOF-bronzérmes síkfutója, Molnár Attila kendőzetlen őszinteséggel, valamint rá jellemző lazasággal beszél a sportággal való kapcsolatáról. » 18:48 RÖPLABDA. Az MTK Budapestből érkezik utánpótlásedző a kaposvári akadémiára » 17:52 SAKK. Online mesterkurzus indul a 18 év alatti játékosok részére » 16:49 FORMA–1. A Ferrari Ausztráliában indít utánpótlás-nevelő programot » 15:45 LABDARÚGÁS. A 18 éves Keresztes Zalán személyében még pénteken újoncot avathat a Kaposvár az NB I-ben » 15:31 KÉZILABDA. Az MTK Budapestben már nem csak epizódszerephez jutott Pál Tamara; a 19 éves junior Európa-bajnok irányító első felnőtt NB I-es szezonjáról beszélt. » 14:53 KÉZILABDA. Új csarnokot keres a Váci NKSE együttese » 14:13 LABDARÚGÁS. Rómából erősíthet az MU » 13:23 KÉZILABDA. A következő évadban az utánpótlás erősítésére és a saját nevelésű játékosokra koncentrál az érdi klub, a csapat új vezetőedzője pedig az eddig a Békéscsabát irányító Horváth Roland lett. » 12:59 ÚSZÁS. Milák Kristóf: Fiatal vagyok, élni szeretnék » 11:42 LABDARÚGÁS. Hakimi (21) a Real Madridban szeretne játszani » 11:11 KOSÁRLABDA. A felnőtt női szövetségi kapitánnyal, Székely Norberttel beszélgettünk arról is, miként hathatnak a törölt Európa-bajnokságok az utánpótláskorúak motivációjára. » 10:24 LABDARÚGÁS. Újra érdeklődik a Manchester United a Monaco 19 éves csatáráért »