- UtánpótlásSport - https://www.utanpotlassport.hu -

Molnár Kendra és Polónyi Nóra párosa az elődöntőig jutott az U15-ösök között a dohai nemzetközi versenyen

ASZTALITENISZ. A magyar lányok összesen három győzelemmel zárták a dohai nemzetközi versenyt, ám egy harmadik helyezés így is összejött nekik – számolt be a magyar szövetség.

A saját korosztályán (U15) kívül mindhárom magyar résztvevő elindult az U19-esek között is. Ez sok sikerélményt nem ígért, viszont annál értékesebb tapasztalatra lehetett szert tenni. Barcsai Sophie és Polónyi Nóra három vereséggel zárt az ifik versenyében, míg Molnár Kendra egy győzelemmel és két vereséggel búcsúzott. A serdülők mezőnyében szintén csak Molnár nyert mérkőzést, viszont ezzel továbbjutott a csoportjából. A negyeddöntőben a japán Harimoto Mivától kikapott simán, aki az olimpiai bronz- és felnőtt-vb ezüstérmes Harimoto Tomokazu (18) húga. A továbbiakban a japán lány az elődöntőben és a döntőben sem veszített játszmát.

Párosban rögtön a negyeddöntővel kezdődtek a küzdelmek, így a Molnár, Polónyi kettős az indiai ellenfeleik legyőzésével az elődöntőben találta magát. A legjobb négy között a mieink döntő szettben vereséget szenvedtek a lengyel Natalia Bogdanowicz és a román Bianca Mei Rosu duójától.