Kedves Olvasóink, Sportbarátaink! Kérjük, támogassák az Utanpotlassport.hu további működését!

Az Utanpotlassport.hu 2011 óta a korosztályos sport egyetlen hazai online hírlapja. Most, a koronavírus-járvány miatt bekövetkező gazdasági helyzetben szerkesztőségünk is bajba került.
Arra kérünk mindenkit, aki számára fontos, hogy a jövőben is átfogó, folyamatosan frissülő képet kapjon a fiatalok sportjáról, TÁMOGASSA honlapunkat lehetőségei szerint!
Segítségüket – a sportélet valamennyi szereplője nevében is – köszönjük!

Részletek
vivas

Utánpótlássport 2019
Rendeld meg a korosztályos sport évkönyvét!

14:53 KOSÁRLABDA. Ha esik, ha fúj, a Szolnok fiataljai nem állnak le – VIDEÓ! » 14:18 KICK-BOX. Hat érmet szereztek a magyar fiatalok az E-Tournament World Series elnevezésű internetes formagyakorlat-verseny második fordulójában. » 13:54 CSELGÁNCS. A Bajai Judo Clubban is újraindult az élet » 13:12 VÍVÁS. Elismerő szavakkal nyilatkozott klubjáról, a Budapesti Honvédról az ötszörös utánpótlás Európa-bajnok párbajtőröző, Muhari Eszter » 12:11 CSELGÁNCS. Tavaszi nagytakarítással kezdtek az UTE dzsúdósai » 11:11 KOSÁRLABDA. Videó arról, miként indult újra az élet a BKG-Príma Akadémián » 10:20 KOSÁRLABDA. Elbúcsúztak Iványi Dalmától a PVSK-ban − VIDEÓ! » 09:10 LABDARÚGÁS. Jobbal a léc alá – a 20 éves kispesti nagy gólja az NB I-ben » 09:03 ÚJRAINDULÁS. A volt profi ökölvívó-világbajnok Balzsay Károly, egykori válogatott tornász felesége, Tünde, valamint lányaik, a szintén tornász Hanna és az öttusázó Jázmin mesél a rendhagyó, otthon töltött napokról. »
05.31.
20:54 LABDARÚGÁS. Havertz (20) is felkerült a Real Madrid kívánságlistájára » 20:08 LABDARÚGÁS. Jadon Sancho (20) mesterhármast lőtt a Paderbornnak a Bundesligában » 19:21 KÉZILABDA. Magabiztosan vezette az NB I/B-t, a bajnokság törlése miatt mégsem juthatott fel az élvonalba a Veszprémi KKFT együttese; a csapat egyik vezéregyénisége, Fazekas Gergő nyilatkozott. » 18:55 LABDARÚGÁS. Megtartaná 21 éves nigériai csatárát a Lille » 17:48 TENISZ. Bardóczky Kornél lehet a hazai szövetség új elnöke » 16:34 LABDARÚGÁS. A lengyelek szerint Zalaegerszegen játszik az NB I legnagyobb ígérete » 16:13 VÍZILABDA. A férfi első osztályba való feljutásért a KSI és a Kanizsa csap össze; a fővárosiak 19 éves gólzsákja, Bóbis Botond méltó módon köszönne el „egyik” klubjától. » 15:07 LABDARÚGÁS. A Juventus a Barcelona legnagyobb ígéretét kéri Pjanicért » 14:25 LABDARÚGÁS. A Liverpool tinédzsere nem akar a Real Madridba szerződni » 13:57 ÚSZÁS. A kényszerpihenő után már több, mint egy hónapja edzésbe állt a Budafóka SE 17 éves junior-világbajnoka, Zombori Gábor, akinek minden nap eszébe jut az augusztusi siker, de most már sokkal inkább a tokiói álmaira koncentrál. » 12:50 KÉZILABDA. Világklasszis csapattársat kap Máthé Dominik Norvégiában » 11:55 KÉZILABDA. Júliusig várnak az újraindulással Győrben, ahol immár kiemelt akadémiaként folytatnák a korábban elkezdett magas színvonalú nevelő munkát, erről Pigniczki Krisztina beszélt a Kézivezérlés című podcastben. » 11:27 LABDARÚGÁS. Szoboszlai elmesélte a kupadöntőben lőtt góljának történetét » 10:22 LABDARÚGÁS. Egyetlen teszt sem lett pozitív a Premier League-ben » 09:03 LABDARÚGÁS. A Rennes nem engedi el az idén nyáron 17 éves klasszisát » 09:02 RÖPLABDA. A játékosai szerint „egyszeri és megismételhetetlen” dr. Kotsis Attiláné Kincsesy Gabriella mesteredző, a sportág kiemelkedő alakja vasárnap ünnepli 92. születésnapját. »
05.30.
20:46 LABDARÚGÁS. Alphonso Davies (19) is kivette a részét a Bayern München ötgólos győzelméből » 20:07 LABDARÚGÁS. Tizenkilenc éves norvég játékost igazolt az Arsenal » 19:22 KORONAVÍRUS. Hétfőtől indulhat újra a brit sportélet » 18:34 LABDARÚGÁS. „Türelmetlenül várjuk, hogy a könyv átköltözzön a valóságba, és végre igazi jó futballisták kerüljenek ki az akadémiákról” – Orbán Viktor a Labdarúgás és tudomány című tanulmánykötet bemutatóján » 18:02 SZAKSZEMMEL. Bardóczy Gábor, a Magyar Kézilabda Szövetség TAO-igazgatója úgy véli, egyik sportág sincs felkészülve a jelenlegi finanszírozási rendszer megszűnésére, viszont a járványhelyzet nem is fogja mélybe taszítani a magyar sportban 2011 óta kimutatható, folyamatos előrelépést. » 17:35 LABDARÚGÁS. Rekorderré vált a Leverkusen ifjú sztárja, Kai Havertz (20) » 17:17 VITORLÁZÁS. Elindult a sportidény a Balatonon » 16:50 LABDARÚGÁS. „Bár nem hirdettek eredményt, mi ezt a csapatot bajnoknak tekintjük” – Nagy Mihály, a Honvéd-MFA U17-es együttesének vezetőedzője » 16:22 ATLÉTIKA. A fedett pályás magyar bajnok rúdugrónő, a 20 éves Klekner Hanga idén egészen addig bizakodott a felnőtt Eb-szereplésében, míg azt el nem törölték – immáron új kihívások motiválják. » 15:40 AUTÓSPORT. A Zengő Motorsport színeiben újabb magyar fiatal mutatkozhat be a túraautó-világkupában » 15:10 LABDARÚGÁS. Napra pontosan egy évvel ezelőtt rúgott kilenc gólt a hondurasi válogatott ellen a Borussia Dortmund 19 éves norvég csarárzsenije, Erling Braut Haaland, amivel örökre beírta magát a futball történelemkönyvébe. » 14:46 JÉGKORONG. Székely-Mádai László lesz a Vasas utánpótlásának szakmai igazgatója » 13:58 LABDARÚGÁS. Az Arsenal balhátvédjére fáj a madridiak foga » 13:32 SAKK. Most záruló rovatunkban Kállai Gábor nemzetközi nagymester osztotta meg heteken át a sportág érdekes, elsősorban fiataloknak szóló történeteit, miközben az olvasók feladványok megoldásain is törhették a fejüket – búcsúzóul a zseniális Polgár Juditról ír. »