autosport

Utánpótlássport 2019
Rendeld meg a korosztályos sport évkönyvét!

17:58 LABDARÚGÁS. Európa egyik legfiatalabb csatársora állhat össze a Manchester Unitedben » 17:10 RÖPLABDA. Bemutatjuk a Fatum-Nyíregyháza csapatát öt éve erősítő Tóth Fruzsinát, aki húszévesen már két felnőtt Európa-bajnokságot is megjárt; nem véletlenül választották az előző két évben a legjobb női utánpótlás-játékosnak. » 16:42 LABDARÚGÁS. Ferrán Torrest (20) kiszemelte a Juventus » 15:50 VÍVÁS. A szövetség elnöke, Csampa Zsolt nyilatkozott az elmaradt versenyekről » 15:10 CSELGÁNCS. A koronavírus-járvány mellett újabb problémával kell szembenézniük a Veresi Küzdősport Egyesület sportolóinak, akik elveszítették a bázisukat, nem tudnak hol készülni. » 14:19 LABDARÚGÁS. Huszonegy éves sráccal pótolná az AC Milan Zlatan Ibrahimovicot » 13:12 KOSÁRLABDA. Karanténvideót állított össze a BEAC-Újbuda KA kadétcsapata » 12:54 KOSÁRLABDA. A Soproni Tigrisek SE elindította a „Kisütöttünk valamit” elnevezésű programot, amelynek keretében arra kérte tagjait, hogy készítsen finom házi süteményt − az édességeket hétfőn délután átadták a Soproni Gyógyközpont dolgozóinak. » 12:15 LABDARÚGÁS. A Marca úgy tudja, Achraf Hakimi (21) szerződést hosszabbított a Real Madriddal » 11:12 KOSÁRLABDA. A Nemzeti Kosárlabda Akadémia Pécs U11-es csapatának mestere, Kilián Balázs újabb, otthoni felkészülést segítő videót osztott meg a nevelőműhely Facebook-oldalán » 10:31 LABDARÚGÁS. Matthew (20) és Sean Longstaff (22) is maradhat a Newcastle Unitedben » 09:13 LABDARÚGÁS. A Crystal Palace leigazolná a 19 éves Nathan Fergusont » 08:59 LABDARÚGÁS. A Paksi FC korosztályos csapatai két bajnokságban is az élen állnak – a siker titkáról Haraszti Zsolt ügyvezetőt és Osztermájer Gábor utánpótlás-vezetőt kérdeztük. »
04.04.
20:56 AUTÓSPORT. A 20 éves Tassi Attila is indul a WTCR-pilóták részvételével zajló Esportbajnokságon, amely első állomása a Hungaroring. » 20:18 LABDARÚGÁS. A Manchester United fontolgatja, hogy elcseréli Paul Pogbát a Juventusban futballozó 20 éves Matthijs de Ligtre » 18:57 HEGYIKERÉKPÁR. A többszörös korosztályos országos bajnok, 16 éves Bokros Csenge legutóbbi sikereinek mértékéről, a kalandos kezdetekről és a céljairól is beszámolt. » 18:50 LABDARÚGÁS. A Juventus akár két játékost is elengedne, ha a 20 éves Ferran Torres átigazolna Torinóba » 17:36 LABDARÚGÁS. Változik az U20-as és az U17-es női világbajnokság időpontja is » 17:08 KÉZILABDA. Többen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a kapusok a közül az NB I-ben: a félbemaradt bajnokságban a fiúk között a fradisták villogtak, a lányok mezőnyében pedig a junior Európa-bajnok Herczeg Lili nyújtotta a legjobb teljesítményt. » 15:42 ASZTALITENISZ. A hétszeres Európa-bajnok Tóth Krisztina a gyorsasági és az erőnléti edzésről tartott újabb online előadást – VIDEÓ » 15:02 SAKK. Maradj otthon, és sakkozz! címmel új rovatot indít honlapunk; mostantól szombatonként Kállai Gábor nemzetközi nagymester osztja meg a sportág érdekes, elsősorban fiataloknak szóló történeteit, miközben az olvasók feladványok megoldásain is törhetik a fejüket. » 14:53 LABDARÚGÁS. Európa élcsapatai szemet vetettek a Real Madrid akadémiájának egyik legfényesebb csillagára, César Gelabertre (19) » 14:25 KOSÁRLABDA. A 18 éves amerikai LaMelo Ballt jó eséllyel kiválasztja valamelyik klub az NBA-drafton; viszont emellett azzal is felhívja magára a figyelmet, hogy megvásárolja korábbi ausztrál csapatát, amely súlyos anyagi gondokkal küzd. » 13:18 LABDARÚGÁS. A FIFA felemelte a focistákra vonatkozó korhatárt az olimpián » 12:40 SZNÚKER. Az U16-os világbajnoki ezüstérmes Révész Bulcsú (13) a járványidőszak kellős közepén Portugáliában lépett asztalhoz; négy kontinensviadalon tizenhárom nap alatt huszonkét mérkőzést játszott, s több nagyszerű eredményt is elért. » 12:03 STRANDRÖPLABDA. A Hajós, Stréli kettős karantén után visszaülne a bajnoki trónra » 11:02 KOSÁRLABDA. Megvette korábbi csapatát az NBA-be tartó 18 éves LaMelo Ball » 10:25 AMERIKAIFUTBALL. Hajléktalan volt az NFL-draft egyik legnagyobb húzóneve » 09:43 CSELGÁNCS. Elmarad a budapesti Grand Slam-viadal és az olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság » 09:00 KORONAVÍRUS. Díjmentes kiszállítással segíti a vonzáskörzetében élőket az Utánpótlás Akadémia KISTEXT SE » 08:47 LABDARÚGÁS. Interjú a fiatalabb Petry Zsolttal, aki 38-szoros válogatott nagybátyjától kapja a jobbnál jobb tanácsokat; jóllehet, a BKV Előre 20 éves játékosa nem a kapuban találta meg számításait. »
04.03.
20:47 LABDARÚGÁS. Franciaországból erősíthet 21 éves játékossal a Newcastle » 20:30 KÉZILABDA. Az olimpiát egy évvel elhalasztották, amiből a női válogatott akár jól is kijöhet; összegyűjtöttük, a várva várt kijutás után, az utánpótlás-aranygenerációból kik játszhatnak főszerepet Tokióban. » 19:46 KÉZILABDA. Így készül a koronavírus-járvány alatt az Érd juniorválogatott balszélsője, Schatzl Natalie »