UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Vívás

2014-10-27 17:32

Kard és kamera

Márton Anna nemcsak a páston, hanem a kamerák előtt is megállta a helyét. A MOB a Sport Tv-n látható utánpótlás-magazinjának műsorvezetését örömmel vállalta, és nagyon élvezte a forgatást. A jövőben is bármikor vállalná a megméretést.

Pusztai Viola Márton Annának eddig a világot jelentő deszkákat a pást jelentette. A Magyar Olimpiai Bizottság utánpótlás-magazinjának szerkesztői viszont nemrég azzal a keresték meg: vezesse a műsor következő részét. Az MTK kardozója habozás nélkül igent mondott. – Nem gondolkoztam sokat a válaszon. Kihívásnak és lehetőségnek is tartottam egyben, ugyanis szerintem nem adok túl jól interjút. Így megragadtam az alkalmat, hogy gyakoroljam a kamerák előtti szereplést.
Márton Anna Forrás: mtk.hu
Márton Anna Forrás: mtk.hu
A felvételt a 19 éves lány egyesületének városmajori sportcsarnokában rögzítették. Anna nem titkolja, igencsak izgult, de ahogy haladt előre a munka, egyre jobban feloldódott. – Ahogy a vívás, úgy ez is gyakorlat kérdése. Úgy gondolom, ha többször csinálnám, akkor minden egyes alkalom után jobban menne. A stáb tagjai így is dicsértek, sokkal hamarabb sikerült felvenni a felkonfokat, mint gondolták. Pedig azért volt olyan, amelyet jó néhányszor meg kellett ismételnem. Új szerepkörét egyébként nagyon élvezte, és egyáltalán nem bánná, ha a jövőben újra lehetőséget kapna a műsor vezetésére. Egyelőre azonban csak erre az egy alkalomra szólt a felkérés, a magazin nézőit ugyanis továbbra is az öttusázó Földházi Zsófia köszönti majd, aki éppen versenyen vett részt, ezért kellett helyettesíteni. A szezon Márton Annának is hamarosan elkezdődik. A junior-világbajnok kardozó idény közben csak a felnőtt Világ Kupákon lép pástra, először november végén, a franciaországi Orléansban. Természetesen azért a korosztályos világ-, és Európa-bajnokságot sem hagyja ki, de már minden idegszálával a riói kvalifikációra koncentrál.

A MOB utánpótlás-magazinjának következő részét november 11-én, kedden 16 órától sugározza a Sport 1, amelyben többek között a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított „A hónap műhelye”-díj ünnepélyes átadójának összefoglalója is látható lesz.