UtánpótlásSport VÍVÁS. Csonka Dorottya aranyérmes a kadét kardozók rijádi világbajnokságán!
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2015-05-06 12:02

Lemondott a serdülőkapitány

Két hónappal a pozsonyi utánpótlás Eb előtt lemondott posztjáról Varga Zoltán, a fiú serdülőválogatott kapitánya. A hírt az edző honlapunknak megerősítette. Dr. Stocker Miklós, az asztalitenisz-szövetség főtitkára elmondta, rövid időn belül szeretnék megtalálni az utódját, de a döntést nem akarják elhamarkodni.

Pusztai Viola A szövetség honlapján rövid közleményben tudatta, hogy lemondott tisztségéről Varga Zoltán, a fiú serdülőválogatott kapitánya. A szakvezető honlapunknak elmondta, munkaviszonya az ő kezdeményezésére, közös megegyezéssel szűnik meg. Az okokról azonban nem kívánt beszélni.
Varga Zoltán
Varga Zoltán
A pozíció betöltésével kapcsolatban megkerestük a MOATSZ főtitkárát, dr. Stocker Miklóst, aki kérdésünkre elmondta, még nincs meg az utód. A héten zajló spanyol serdülő és ifjúsági nemzetközi bajnokságra a felnőttválogatott korábbi szakvezetője, Pázsy Ferenc kíséri el a serdülő fiúkat. − Nem szabad elhamarkodni a döntést. Ugyanakkor azt szeretnénk, ha a hónap végi, lengyel nemzetközi utánpótlás-bajnokságra már az új kapitánnyal utazhatna a csapat. A lemondás okairól a főtitkár annyit árult el, hogy a posztot 2013 júniusa óta betöltő Varga azért kérte szerződése felbontását, mert úgy érezte, „nincs meg a megfelelő támogatottsága az ideális munkavégzéshez”.