UtánpótlásSport
2024. március 28.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2015-06-19 10:14

Gyászol a magyar sport

Két fiatal kézilabdázó, Molnár Levente Imre és Molnár Szabolcs vesztette életét az érthetetlen tragédiában: az információk szerint az édesapa kisbaltával gyilkolta meg gyermekeit és a feleségét Balmazújvárosban. Az egész magyar sport gyászolja az áldozatokat.

reb Olvassuk a sorokat, nézzük a képeket, halljuk a hírt, de az agy néha egyszerűen megtagadja a szolgálatot. Épelméjű embernek egyszerűen befogadhatatlan, feldolgozhatatlan, miért történnek a balmazújvárosihoz hasonló tragédiák. gyertyaCsütörtökön döbbent meg mindenki azon, hogy egy édesapa lemészárolta két kisgyermekét és a feleségét, majd önkezével véget vetett az életének. Még mindig csak találgatják, hogy miért történhetett a szörnyűség az elvileg rendezett életet élő családban. Az MTI helyszíni tudósítója úgy értesült, hogy az elmúlt időszakban gyakran hallatszott veszekedés a házból, más forrásból úgy értesültünk, hogy az édesanya válni készült. Kopornyik Zsolt, a Balmazújvárosi Kézilabda Egyesült utánpótlás-vezetője arról tájékoztatta a honlapunkat, hogy az egyik fiatal áldozat Molnár Levente Imre, az U9-es csapat kapusa, míg a másik a testvére, Molnár Szabolcs, az U7-es együttes játékosa. Ahogyan az edzők, Kajos László, továbbá Zsigmond Gergő és Hajdú Tamás, más sem talál szavakat a tragédiára. Emléküket megőrizzük, és kifejezzük legmélyebb részvétünket a gyászolóknak.

Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen, akár mobiltelefonról is hívható 116-123-as telefonszámot!