Válassz másik sportágat:

05.25.
16:29 KOSÁRLABDA: Bár Budapest koncepciózus, nagy munkában van azért, hogy méltó képviselete legyen a sportágban, a holnap reggel Debrecenben kezdődő fiú-serdülőbajnokság nyolcas döntőjében a mezőnynek éppen a felét fővárosi csapatok alkotják. » 13:13 KOSÁRLABDA: Leginkább a Vasas és a Sopron nehezítheti meg az eddig veretlen Csata DSE dolgát a leány-serdülőbajnokság holnap kezdődő nyolcas döntőjében. »
05.23.
17:12 KOSÁRLABDA: Nemzetközi tornát nyert Brnóban az U18-as 3×3-as leányválogatott. » 15:10 KOSÁRLABDA: Kecskeméti, illetve kaposvári csapat nyerte a 3×3-as diákolimpiát. » 12:30 KOSÁRLABDA: A kadetbajnokság döntőjének a legértékesebb játékosa lett a Vasas tizenöt évese, Somogyi Ádám, aki a juniorfináléban kiegészítő emberként, részfeladatokat oldott meg jól. »
05.20.
15:19 KOSÁRLABDA: Štefan Svitek a fiataloknak is megadja a bizonyítási lehetőséget a női felnőttválogatottban. »
05.18.
18:13 KOSÁRLABDA: A szövetség küldöttgyűlésén életműdíjat kapott Bátor Vilmos utánpótlásnevelő-edző. » 17:33 KOSÁRLABDA: Az aranyérmes Csata DSE alapembere, a tizenhét éves Lelik Réka lett a kiemelt kadetbajnokság fináléjának legértékesebb játékosa, és még az is megtörténhet, hogy ősztől az NB I/A-ban szerepelhet, mindenestre folyik egyeztetés a háttérben. » 15:20 KOSÁRLABDA: A fiú és a leány 3×3-as U18-as válogatott is tornát nyert Pozsonyban. »
05.17.
09:52 KOSÁRLABDA: A juniorok versengésében bronzérmes Csata DSE nyerte a kiemelt leány-kadetbajnokságot, szinte ugyanazzal a csapattal. »
05.16.
19:42 KOSÁRLABDA: Egyhangúlag Karl-Anthony Townst (20), a Minnesota Timberwolves játékosát választották meg az Év újoncának az észak-amerikai profibajnokságban (NBA). » 16:14 KOSÁRLABDA: Izgalmas küzdelmet, minőségi játékot és Vasas-sikert hozott a kiemelt fiú-kadetbajnokság nyolcas döntője; a döntőt játszó nyíregyháziakat külön dicséri, hogy két játékosuk is bekerült az All Star-ötösbe. » 11:00 A HÉT INTERJÚJA: Aktuális beszélgetőtársunkat, Török Zoltánt, a soproni női kosárlabdaklub ügyvezetőjét arról kérdeztünk, bátor vagy kényszerlépés-e, hogy egyszerre öt fiatal játékos kap profiszerződést. »
05.15.
19:43 KOSÁRLABDA: Döntőhöz méltó izgalmakat láthattak a nézők Debrecenben, ahol a fiú-kadetbajnokság aranyosztó találkozóját végül fölényesen nyerte meg a Vasas Akadémia. » 17:57 KOSÁRLABDA: A Csata DSE huszonhét pont különbséggel győzte le a Vasast a kiemelt leány-kadetbajnokság döntőjében, a bronzémet a Soproni Darazsak Akadémia szerezte meg. » 17:10 KOSÁRLABDA: A Vasasé lett az aranyérem a fiú-kadetbajnokságban. » 16:52 KOSÁRLABDA: A Csata DSE nyerte meg a leány-kadetbajnokságot. » 16:01 KOSÁRLABDA: A fiúk között a Debrecené, a lányoknál a Soproné lett a kadetbajnokság bronzérme. » 13:27 KOSÁRLABDA: A Kecskemét lett az ötödik a leány-kadetbajnokságban. »
05.14.
19:38 KOSÁRLABDA: A nyíregyháziak az utolsó másodpercig éles küzdelemben jutottak a fiú-kadetbajnokság döntőjébe, ahova ellenfélként a házigazda debrecekieket húsz góllal legyőző Vasas érkezett. » 19:04 KOSÁRLABDA: A Vasas lazán, míg a Csata DSE – a nevéhez méltóan – nagy küzdelemben jutott a leány-kadetbajnokság holnapi budapesti döntőjébe. » 18:07 KOSÁRLABDA: A Vasas Akadémia és a Nyírhegyháza vívja a döntőt a kiemelt fiú-kadetbajnokságban. » 17:51 KOSÁRLABDA: Vasas-Csata döntőt rendeznek a kiemelt leány-kadetbajnokságban. » 14:03 KOSÁRLABDA: A Kecskemét és a BEAC játszhat az ötödik helyért a kiemelt leány-kadetbajnokságban. » 13:52 KOSÁRLABDA: A Szolnok és a Szedeák játszhat az ötödik helyért a kiemelt fiú-kadetbajnokságban. »
05.13.
22:27 KOSÁRLABDA: A matematika mondta ki a végső szót, miután a fiú-kadetbajnokság fináléjának mindkét csoportjában hármas körbeverés történt, hogy holnap délután a Vasas és a Debrecen, illetve a Nyíregyháza és a DKKA vívja az elődöntőt. » 22:00 KOSÁRLABDA: Egyelőre csak a papírforma mondja, de az eddig látottak alapján valószínűsíthető, hogy a holnap délutáni elődöntőből a Vasas és Csata DSE jut el a leány-kadetbajnokság aranymeccséig. » 20:57 KOSÁRLABDA: A Szedeák elvette a házigazda Debrecen veretlenségét a kiemelt fiú-kadetbajnokság nyolcas döntőjében. » 20:48 KOSÁRLABDA: A Csata DSE 117-30-ra nyert a Rátgéber Akadémia ellen a kiemelt leány-kadetbajnokság nyolcas döntőjében. » 19:44 KOSÁRLABDA: A Nyíregyháza legyőzte a Honvédot a kiemelt fiú-kadetbajnokság nyolcas döntőjében. » 19:04 KOSÁRLABDA: A házigazda BEAC-Újbuda megnyerte utolsó csoportmérkőzését a kiemelt leány-kadetbajnokság nyolcas döntőjében. » 17:49 KOSÁRLABDA: A Vasas Akadémia megnyerte a Szolnok elleni mérkőzését, így elődöntőbe jutott a kiemelt fiú-kadetbajnokságban. » 17:14 KOSÁRLABDA: A Vasas Akadémia nyerte a B csoportot a kiemelt leány-kadetbajnokság nyolcas döntőjében. » 15:54 KOSÁRLABDA: A Kecskeméti KA legyőzte a Szolnoki Sportcentrum együttesét a kiemelt leány-kadetbajnokság nyolcas döntőjében. » 15:33 KOSÁRLABDA: A Dávid Kornél KA könnyedén győzött a Szombathelyi KA ellen a kiemelt fiú-kadetbajnokság nyolcas döntőjében. » 13:40 KOSÁRLABDA: A Nyíregyháza 87-57-re legyőzte a Szedeákot a kiemelt fiú-kadetbajnokság nyolcas döntőjében. » 13:26 KOSÁRLABDA: A Rátgéber Akadémia győzött, és elődöntőbe jutott a kiemelt leány-kadetbajnokságban. »
Küldd el a lehető leghamarabb sportágad eredményeit, híreit, érdekességeit: gyors@utanpotlassport.hu
…hogy az NBA győztese nyeri a Larry O’Brien Bajnoki Trófeát?