UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2017-02-23 21:34

Vezet a MAC

A MAC Budapest 3-0-ra nyert az U18-as jégkorong-bajnokság elődöntőjének első mérkőzésén az UTE ellen.

P.V. Nem bízta a véletlenre a MAC Budapest az U18-as bajnoki elődöntő első meccsének eredményét: az UTE ellen jégre lépett több olyan játékos is, aki egyébként a szezonban az U20-as csapatot erősítette. Kangyal Balázs így harcba küldhette Lőczi Árpádot, aki mindjárt meg is kapta a csapatkapitányi karszalagot, Fejes Nándort, Kreisz Brúnót és Szigeti Ákost – egy nappal korábban még mindannyian a juniorbajnokság elődöntőjében harcoltak a Fehérvár ellen, sikerrel.
Szigeti Ákos két góllal vette ki a részét az UTE elleni győzelemből
Szigeti Ákos két góllal vette ki a részét az UTE elleni győzelemből
Mivel az UTE-nak nincs juniorcsapata, így arra nem is nyílt lehetősége, hogy játékosokat hívjon vissza az idősebbek közül, azonban természetesen a legerősebb összeállításukkal vágtak neki a két nyert meccsig tartó párharcnak. A kiállításokban bővelkedő mérkőzésen a gól elég sokáig váratott magára, hiszen a MAC Djumic Mirko révén a 33. percben jegyezte a találkozó első találatát. A harmadik harmadban Szigeti növelte csapata előnyét, majd a hajrában duplázott, s ezzel be is állította a 3-0-s végeredményt, amellyel a MAC 1-0-ra vezet összesítésben. A két együttes a második meccset jövő hét csütörtökön játssza, a másik elődöntőben az Ifj. Ocskay Gábor JA és Csíkszereda először hétfőn csap össze, kedden pedig máris jön a második találkozó.

U18-AS BAJNOKSÁG, RÁJÁTSZÁS ELŐDÖNTŐ: 2017. február 23., csütörtök: MAC Budapest–UTE 3-0 2017. február 27., hétfő: Ifj. Ocskay Gábor JA–Csíkszereda 2017. február 28., kedd: Csíkszereda– Ifj. Ocskay Gábor JA 2017. március 2., csütörtök: Csíkszereda–Ifj. Ocskay Gábor JA (ha kell), UTE–MAC Budapest 2017. március 5., vasárnap (ha kell): MAC Budapest–UTE