UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2017-03-08 22:28

Jó kezdés Lignanóban

Két magyar ifjúsági páros is küzdhet az elődöntőért az olasz nemzetközi asztalitenisz utánpótlás-bajnokságon. Egyesben tízen érdekeltek a főtáblán.

P.V. Remekül indult a magyaroknak az ifjúságiak versenye az olasz nemzetközi asztalitenisz utánpótlás-bajnokságon. Főképpen azért, mert két páros is bejutott a nyolc közé. A Juhász Patrik, Molnár István kettős a nyolcaddöntőben 3-1-re múlta felül a svájci Dorian Girod, Lars Posch kettőst, míg a Fehér Orsolya, Hartbrich Leonie duó a spanyol Ana Garcia, Marina Niguez párost győzte le ugyancsak 3-1-re.
Juhász Patrik (képünkön) Molnár Istvánnal párosban a nyolc közé jutott Forrás: MOATSZ
Juhász Patrik (képünkön) Molnár Istvánnal párosban a nyolc közé jutott Forrás: MOATSZ
A tizenhat között búcsúzott a Harasztovich Fanni, Nagypál Márta és a Füle Kata, Göndör Fanni kettős is, az András Csaba, Both Olivér illetve a Both Levente, Terék Norbert duó a 32, a Molnár Dávid, Nagy Norbert páros a 64 között fejezte be a versenyt. Egyesben tíz magyar szerepel a főtáblán. A fiúk mezőnyében Juhász Patrik, Both Olivér, Nagy Norbert és Terék Norbert is csoportelsőként csatlakozott a 64 között kezdő András Csabához és Molnár Istvánhoz. A lányok között Hartbrich Leonie és Nagypál Márta az első, Fehér Orsolya és Harasztovich Fanni a második helyen végzett csoportjában, ők mindannyian harcba szállhatnak a 32 közé kerülésért. Both Levente, Molnár Dávid, Füle Kata és Göndör Fanni a vigaszágon folytatja a viadalt. Az első nap eredményei, a sorsolás és a további program ITT érhető el.