UtánpótlásSport
2024. március 19.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2017-11-23 17:26

Változatlan forgatókönyv

Kikapott az U16-os labdarúgó-válogatott az olaszok ellen Telkiben. A vendégek gyors vezetőgóljára még volt válasz, azonban az egyéni hibák végzetesnek bizonyultak. Nem, nem a keddi mérkőzés leírása ez, ugyanis szinte pontról pontra ugyanaz történt a csütörtöki találkozón is.

UP-info – utanpotlassport.hu Szinte ugyanaz volt a forgatókönyv a magyar U16-os válogatott olaszok elleni, második felkészülési meccsén, mint legutóbb. Akkor is Telkiben mérkőztek meg a felek, ahol a vendégek már a harmadik percben előnyhöz jutottak. Most ennyit sem kellett várni: szögletből már első percben betaláltak.

Ismét kikapott az U16-os válogatott az olaszoktól Telkiben Fotó: mlsz.hu
Ismét kikapott az U16-os válogatott az olaszoktól Telkiben Fotó: mlsz.hu
Negyedóra után jött az egyenlítés, Molnár Rajmund révén, így döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok. A második félidőben az előző mérkőzéshez hasonlóan megint egyéni hibák döntöttek, és az olaszok ezennel is 3-1-re nyertek. Preisinger Sándor edző a szövetség honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, újra kirajzolódott a technikai és fizikai különbség, és az egyéni hibák újra megbosszulták magukat. A két vereség ellenére azonban jó leckének tartja az olaszok elleni találkozókat. Jó alapot adhat a tétmérkőzésekre. A válogatott az idén már nem játszik több mérkőzést, így ha jó szájízzel nem is, de a játékosok sok tapasztalatot gyűjtve mehetnek téli szünetre.

U16-OS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS, TELKI Magyarország–Olaszország 1–3 (1–1) Magyarország: Németh Márk – Szabados Attila (Hosszú Zétény, 41.), Posztobányi Patrik, Török Kevin (Berekali Márk, 41.), Bischoff Marcell (Bekker Roland, 41.) – Godányi Dominik, Ominger Gergő (Kata Mihály, 41.) – Zuigéber Ákos (Komáromi György, 41.), Szalay Szabolcs (Kenderesi Dávid, 51.), László Dávid (Horváth Milán, 64.) – Molnár Rajmund