UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2018-05-26 10:41

Elődöntős házigazdák

Békéscsabán, a röplabdázók serdülő országos bajnokságának hatos döntőjében pénteken, a csoportmeccsek után még nem volt kieső. A többségre viszont szombaton is két meccs vár, és most már minden csatának nagy a tétje.

A. A. – utanpotlassport.huA serdülő országos bajnokság hatos döntőjét tartják Békéscsabán, a fiúknál és a lányoknál is. Pénteken még mindenki örülhetett, hiszen mindenki továbbjutott, más kérdés, hogy igazán csak a csoportgyőztesek jártak jól, hiszen ők közvetlenül az elődöntőbe kerültek.

A csabai lányoknak is most jön a neheze Fotó: Csukás Zsolt/facebook
A csabai lányoknak is most jön a neheze Fotó: Csukás Zsolt/facebook
A fiúknál a szolnokiaknak és a dunaújvárosiaknak, a lányoknál a házigazdáknak és a gödöllőieknek sikerült elsőként végezniük a hármas csoportban.

Fiúk A csoport: 1. Szolnoki RA, 2. Sümeg-Dabronc, 3. Malév SC B csoport: 1. Dunaújvárosi RA, 2.Kecskeméti Sportiskola, 3. Kaposvári RA A szombati program: Középdöntők: 10: Sümeg-Dabronc–Kaposvári RA 12: Kecskeméti Sportiskola–Malév SC Elődöntők: 17: Dunaújvárosi RA–Sümeg-Dabronc/Kaposvári RA győztese 19: Szolnoki RA–Kecskeméti Sportiskola/Malév SC győztese

Lányok A csoport: 1. Békéscsabai RSE, 2. Vasas Óbuda, 3. UTE-Dunakanyar SE B csoport: 1. Penta Gödöllői RC, 2. Kecskeméti SI, 3. UTE A szombati program: Középdöntők: 10: Vasas Óbuda–UTE 12: KESI–UTE-Dunakanyar Elődöntők: 17: Penta Gödöllői RC–Vasas Óbuda/UTE győztese 19 Békéscsabai RSE–KESI/UTE Dunakanyar győztese

További korosztályos hírek RÖPLABDA a sportági aloldalunkon.