UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2019-07-08 14:59

Matthijs de Ligt (20) már csak az Ajax és a Juventus megegyezésére vár

Az Ajax fiatal csapatkapitánya, Matthijs de Ligt szeretne végre pontot tenni az átigazolásával kapcsolatos kérdéseknek a végére, és bízik benne, hogy csapata hamar megállapodásra jut az olasz sztárcsapattal.

Matthijs de Ligt ügynöke, Mino Raiola elárulta, hogy már csak a Juventus és az Ajax megegyezésén múlik, hogy a holland válogatott védő hol folytatja a pályafutását.

talksport
talksport
A Goal információi szerint De Ligt már megállapodást kötött a Juventus csapatával egy ötéves, évi 12 millió eurós fizetésről szóló szerződésről, amely Raiola kérésére 150 millió eurós kivásárlási árat is tartalmaz majd. Amennyiben viszont az olasz sztárcsapat és az Ajax nem tud egyezségre jutni, a 20 éves játékos természetesen nem fogja bojkottálni a csapata edzéseit. Az Ajax még tavaly nyáron ígéretet tett De Ligtnek, hogy amennyiben marad még egy évet, akkor 2019-ben egy 45-50 milliós ajánlat esetén távozhat. A holland klub viszont nemet mondott a Juventus első, 50 milliós ajánlatára. Raiola viszont ígéretet tett, hogy nem fognak az ügyben bírósághoz fordulni, és reménykednek abban, hogy minél hamarabb lezárul az ügy. „Nem fogunk eljárást indítani az ügyben, ez ugyanis nem illene Matthijs személyiségéhez és életstílusához. Ő most csak abban reménykedik, hogy a Juventus és az Ajax együtt tud működni, és minél hamarabb megszületik a megegyezés” - mondta De Ligt ügynöke a De Telegraaf holland napilapnak. Korábban a Manchester United, a Barcelona és a Paris Saint-Germain is szerette volna megszerezni az Ajax csapatkapitányát, de ő egyértelművé tette, hogy a Juventusnál szeretné folytatni a pályafutását – számol be a goal.hu. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.