UtánpótlásSport
2024. május 9.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Egyéb sportágak

2019-08-21 14:42

Szinkronúszás: DAC-meccsel hangolódtak a korosztályos vb-re készülő lányok

Ezúttal nem a medencében, hanem a zöld gyepen tapsoltak a szinkronúszó lányoknak. A korosztályos vb-re készülő fiatalok a dunaszerdahelyi szurkolók előtt népszerűsítették az augusztus 28-án kezdődő eseményt.

Tíz nappal az első ízben megrendezendő korosztályos szinkronúszó-világbajnokság előtt különleges program részese lehetett a magyar válogatott a felkészülés utolsó szakaszában

A szinkronúszó lányok a MOL Arénában
A szinkronúszó lányok a MOL Arénában
Az FC DAC 1904 Dunaszerdahely futballcsapata látta vendégül a lányokat és edzőjüket a 12700 nézőt befogadóképességű MOL Arénában, amely a vb helyszínétől, a szlovákiai Somorjától alig 20 percnyire található. A vasárnap esti FC DAC– Nagymihály (Mihalovce) mérkőzés félidejében vonulhattak fel a a lányok Elizaveta Stepanova szövetségi kapitánnyal együtt, akik az esemény népszerűsítésére, promóciós filmjük kivetítésére, illetve bemutatkozásra kaptak lehetőséget a nagyszámú közönség előtt. Az utánpótláskorú versenyzőknek fantasztikus élmény volt a szívélyes fogadtatás, a helyiek lelkesedése és a „Ria, Ria, Hungária”-rigmus kántálása a sok ezer szurkoló által. Bíznak abban, hogy az augusztus 28-án kezdődő somorjai világbajnokságon sokan drukkolnak majd nekik a dunaszerdahelyi közönség soraiból is. További korosztályos hírek SZINKRONÚSZÁSBAN a sportági aloldalunkon.