UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kajak-kenu

2019-10-18 11:22

Folytatódott a magyar éremeső a kínai maratoni világbajnokságon

Ott folytatták szereplésüket az utánpótláskorú magyar versenyzők a Kínában zajló maratoni világbajnokságon, ahol csütörtökön abbahagyták: pénteken újabb négy arany-, két ezüst- és két bronzérem volt a termés.

Továbbra is szenzációsan szerepelnek a kínai maratoni világbajnokságon a magyar versenyzők, akik pénteken hárommal túlszárnyalták az egy nappal korábbi éremtermést. A sort női ifjúsági kajakpáros kezdte, Kőhalmi Emese és Rendessy Eszter nem talált legyőzőre, utóbbi csütörtökön egyéniben is diadalmaskodott. Itt kettős magyar siker született, ugyanis második helyen a Csonka Eszter, Csengeri Evelin kettős ért célba. Ugyancsak a dobogó legfelső fokára állhatott fel a Horváth Benedek, Nagy Olivér ifjúsági kenupáros, az U23-as korosztály kajakosai között Katona Lili, valamint az ifiknél az Őry Zsombor, Erdélyi Tamás kajakpáros, míg kenu egyesben az ifjúsági kenus Molnár Csenge ezüstérmet szerzett.

Határtalan az öröme Őry Zsombornak és  Erdélyi Tamás Fotó: MKKSZ Facebook
Határtalan az öröme Őry Zsombornak és Erdélyi Tamás Fotó: MKKSZ Facebook
Laczó Dániel az U23-as kenusok egyéni viadalában lett harmadik, míg a nap zárószámában ugyanebben a korosztályban egyéniben Györgyjakab Máté zárt bronzérmes pozícióban. További korosztályos hírek KAJAK-KENUBAN a sportági aloldalunkon.