UtánpótlásSport
2024. április 25.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Cselgáncs

2019-10-23 19:00

Egy arany-, két ezüst- és két bronzérmet nyertek a leányvári utánpótláskorúak Olaszországban

A Leányvár SE dzsúdósai részt vettek Olaszországban, az Adriana Tiberi-emlékversenyen, amelyen ráadásul megnyerték a csapatversenyt. Ehhez nagyban hozzájárultak az utánpótláskorúak is, akik a felnőtt-, az ifjúsági és a serdülő mezőnyben egyaránt brillíroztak.

A Leányvár SE csapata Olaszországban Forrás: judoinfo.hu
A Leányvár SE csapata Olaszországban Forrás: judoinfo.hu
Harminckilencedik alkalommal rendezték meg Olaszországban az Adriana Tiberi-emlékversenyt, amelyet ezúttal egybekötöttek az 55. Trofeo Cittá elnevezésű viadallal. A megméretésen egyéni és csapatverseny egyaránt volt a felnőtt, ifjúsági és a serdülő korcsoportban, és az idén hat ország ötvenkét egyesületének sportolói léptek tatamira − írja a judoinfo.hu. A magyarokat a leányvári cselgáncsozók képviselték, és közülük az ifi korú Tandi Zsanett (+70 kg) szerepelt a legjobban, aki a dobogó legfelső fokára állhatott a felnőttek között. A junior Tandi Alexa és Hertlik Nóra szintén felnőttek ellen brillírozott, harmadikok lettek, míg Farkas Ádám és a diák korcsoportú Legény Glória a serdülők mezőnyében nyert ezüstérmet. A leányváriak az első helyen végeztek a csapatrangsorban.

ADRIANA TIBERI EMLÉKVERSENY, OLASZORSZÁG A magyarok szereplése Aranyérmes: Tandi Zsanett (+70 kg) Ezüstérmes:  Legény Glória (44 kg), Farkas Ádám (73 kg) Bronzérmes: Tandi Alexa (63 kg), Hertlik Nóra (63 kg)

További korosztályos hírek CSELGÁNCSBAN a sportági aloldalunkon.