UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2019-12-11 14:38

Kézilabda: megállíthatatlanul menetelnek a ferencvárosi fiúk

Már zsinórban tizenhárom megnyert mérkőzésnél tart a korosztályos kézilabda-bajnokságban az FTC fiú ifjúsági csapata. A zöld-fehérek ezúttal a második helyezett Pick Szeged otthonában diadalmaskodtak.

Az ősz rangadóját rendezték kedden a fiú ifjúsági kézilabda-bajnokság Keleti csoportjában. A listavezető FTC a második Pick Szeged otthonába látogatott.

Prainer Viktor hat gólt lőtt Szegeden Forrás: fradi.hu
Prainer Viktor hat gólt lőtt Szegeden Forrás: fradi.hu
A mérkőzést a fővárosiak várták jobb előjelekkel, tizenkét győztes mérkőzéssel a hátuk mögött utaztak a Tisza partjára, ugyanakkor sok hiányzójuk is volt, csupán tizenkét játékost neveztek a mérkőzésre. Ez azonban nem zavarta meg a zöld-fehéreket: a félidőben 12-9-es előnyben voltak, a hatvan perc végén pedig már a 26–21-es sikernek örülhettek. A találkozó legeredményesebb játékosa a vengédeket erősítő Kende Péter volt nyolc góllal. A Ferencváros így óriási lépést tett az év végi négyes döntő felé, a Pickre pedig felzárkózhatnak az üldözők.

A Keleti csoport élmezőnye: 1. FTC 26 pont, 2. Pick Szeged 19, 3. B.Braun Gyöngyös 16, 4. Kecskeméti TE 15, 5. Békési FKC 15, 6. Balmazújvárosi KK 14

További korosztályos hírek KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.