UtánpótlásSport December 8-án Egy nap az utánpótlásért címmel konferenciát rendez az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a fiatalok sportjának aktuális kérdéseiről
2022. december 9.
  • instagram
Egy nap az utánpótlásért – konferencia
Keresés:

Sportágak

Labdarúgás

2020-01-06 21:23

Labdarúgás: Csontos Dominik profi szerződést is alá a Ferencvárosi TC-vel

Profi szerződést írt alá a Ferencvárosi TC 17 esztendős labdarúgója, Csontos Dominik. A négy évvel ezelőtt Székesfehérvárról Budapestre igazolt fiatal már két alkalommal is bizonyított a Fradi nagycsapatában.

Csontos Dominik aláírta első profi szerződését a Ferencvárossal Forrás: fradi.hu
Csontos Dominik aláírta első profi szerződését a Ferencvárossal Forrás: fradi.hu
Első profi szerződését írta alá hétfőn Csontos Dominik, az Ferencvárosi TC labdarúgócsapatának 17 éves hátvédje. Először 16 évesen, tavaly október 30-án lépett pályára Szerhij Rebrov alakulatában. Csereként beállva fél órát játszott a BKV Előre vendégeként 3−1-es zöld-fehér győzelemmel végződő Magyar-kupamérkőzésen. Három héttel később az OTP Bank Ligában is debütált, a Debreceni VSC elleni 6−1-es diadal alkalmával kapott lehetőséget. Az Fradiba 2015 nyarán igazolt a Főnix Gold FC-ből, abban az időszakban még a középpályán szerepelt. A jelenleg is futó évadban az U19-es együttest erősítette, de a felnőttek edzéseit is látogatja. További korosztályos hírek LABDARÚGÁSBAN a sportági aloldalunkon.