UtánpótlásSport
2024. április 23.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Röplabda

2020-01-27 13:35

Röplabda: a 16 éves Kump Alíz a listavezető Kaposvárban folytatja

Remek első benyomásai vannak a 16 éves röplabdázó Kump Alíznak új csapatáról, a Kaposvárról. Az utánpótlás-válogatott center, bár jövőjét külföldön képzeli el, örül, hogy a listavezető együttesben folytathatja.

A 16 éves Kump Alíz a női röplabdabajnokság listavezetőjéhez, a Kaposvárhoz igazolt. Az utánpótlás-válogatott játékos négy évet játszott a Gödöllő együttesében, ott mutatkozott be az NB I-be. Fejlődése érdekében váltott klubot, döntésben nagy szerepet játszott a kaposvári vezetőedző, Szasa Nedeljkovics személye.

Forrás: hunvolley.hu
Forrás: hunvolley.hu
„Nagy élmény volt számomra, hogy eltölthettem egy teljes napot a csapattal, részt vettem két edzésen, együtt ebédeltem a lányokkal, közben pedig közelebbről is megismerhettem a kaposvári klub múltját és terveit. Emellett arra is jutott idő, hogy ellátogassunk szüleimmel a gimnáziumba, ahol tanulni fogok, illetve abba a kollégiumba, ahol lakom majd. Kellemes benyomásokkal tértünk haza, a lányok kedvesek és segítőkészek voltak, és már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak velük. Hosszú távra tervezek, az érettségi után külföldre szeretnék menni, és biztos vagyok benne, hogy a Diamant csapatában sokat tudok majd fejlődni”  – mondta a fiatal center a szövetség honlapjának. Az 1. MCM-Diamant Kaposvár ügyvezető-elnöke, Orosz Ferenc hozzátette: megtisztelő, hogy a sportolónő és családja a kaposvári ajánlatot tartotta a legvonzóbbnak, és a szakmai stáb tagjai mindent megtesznek majd azért, hogy a center további fejlődése biztos legyen.   További korosztályos hírek RÖPLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.