UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kézilabda

2020-01-29 12:10

Kézilabda: marad piros-kékben a női juniorválogatott Eb-győztes átlövője

Két évvel meghosszabbította a szerződését az NB I/B-ben szereplő Vasassal a junior Európa-bajnok balátlövő, Szilovics Fanni. A 19 éves játékos elmondta, legfőbb célja, hogy az élvonalba jusson a csapattal.

Tovább építik a Vasas női kézilabdacsapatát: Cifra Anita után újabb kulcsember, Szilovics Fanni is a közös munka folyatása mellett döntött, és további két évre aláírt a fővárosi egyesülethez.

A junior Európa-bajnok Szilovics Fanni további két évig marad a Vasasban Forrás: vasassc.hu
A junior Európa-bajnok Szilovics Fanni további két évig marad a Vasasban Forrás: vasassc.hu
A győri nevelésű átlövő a nyáron szerződött a Fáy utcába, és egyik vezére volt csapatnak az NB I/B Nyugati-csoportjában. Az őszi 11 bajnoki mérkőzésén összesen 43-szor vette be az ellenfelek kapuját. A 19 éves, tavaly nyáron korosztályos Európa-bajnokságot nyert játékos így nyilatkozott a klub honlapjának a szerződéshosszabbítás után:Nagyon jólesett a további kétéves bizalom a klubvezetés részéről, gyakorlatilag egyből rábólintottam a szerződéshosszabbításra, mert minden lehetőség adott a Vasasnál a további fejlődésemhez. Jó edzők irányításával, remek közösségben dolgozhatok nap mint nap. Nyáron a válogatott miatt kicsit később csatlakoztam a csapathoz, de szerencsére könnyen sikerült beilleszkednem, a lányok hamar befogadtak, és gyorsan játékba lendültem. Nem könnyű feladat, sokan pályáznak a feljutásra, de természetesen szeretném, ha nekünk sikerülne az NB I-be kerülnünk a szezon végén.” További korosztályos hírek KÉZILABDÁBAN a sportági aloldalunkon.