UtánpótlásSport
2024. április 19.
  • instagram
Divízió I/A-s U18-as jégkorong-vb, Frederikshavn (Dánia) Kadét és junior vívó-világbajnokság, Rijád (Szaúd-Arábia)
Keresés:

Sportágak

Asztalitenisz

2020-02-18 17:31

Asztalitenisz: Hartbrich Leonie lemondta a válogatottságot

Meglepetésre már a selejtezők első fordulójában kiesett Hartbrich Leonie a budapesti World Tour-versenyen, majd bejelentette Bátorfi Zoltán szövetségi kapitánynak, hogy nem kíván a válogatottban szerepelni – írja az nso.hu.

A 20 éves játékos – akinek édesanyja, Kahn Szilvia korábban a Statisztikában és a válogatottban is játszott – már a selejtezők első fordulójában búcsúzni kényszerült a BOK-csarnokban zajló World Tour-viadaltól, miután nagy küzdelemben ugyan, de 4:2-re kikapotta török Ozge Yilmaztól. Bátorfi Zoltán szövetségi kapitány elmondta, hogy a világranglista 200. helyén álló Hartbrich Leonie még a portugáliai Challenge-versenyen megsérült, s ez is okolható a vereségért, s emiatt már a párost sem vállalja Fehér Orsolya oldalán.

Hartbrich Leonie lemondta a válogatottságot Forrás: Nemzeti Sport
Hartbrich Leonie lemondta a válogatottságot Forrás: Nemzeti Sport
 „A hír igaz, Hartbrich Leonie közölte, nem szeretne a nemzeti csapatban játszani. Sajnálom a döntését, de hozzá kell tennem, nem kötelező címeres mezben játszani, ez az ő döntése” – kommentálta szűkszavúan a történteket Bátorfi. Hartbrich a március 4-én kezdődő U21-es Európa-bajnokságra mint a kontinentális ranglista 5. helyezettje kapott meghívást, ám kérdés, hogy ezek után szerepet kap-e még a korosztályos Eb-n. További korosztályos hírek ASZTALITENISZBEN a sportági aloldalunkon.