UtánpótlásSport
2024. április 27.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Tornasportok

2020-03-13 12:09

Torna: Balázs Krisztián szépen búcsúzna az ifjúsági korosztálytól

A tavalyi évével teljes mértékben elégedett az FTC-Telekom 17 éves tornásza, Balázs Krisztián, aki utolsó világversenyét önbizalommal tele várja az ifjúsági korosztályban.

Az FTC-Telekom 17 éves tornásza, Balázs Krisztián remek teljesítményt nyújtott a tavalyi évben, hiszen a győri junior-világbajnokságon nyújtón bronzérmet szerzett, nem sokkal később a bakui Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon (EYOF) korláton végzett ugyancsak harmadik helyen. A sportág ígérete idén utolsó évét tölti a juniorok között, és szeretne szépen búcsúzni a korosztálytól.

Balázs Krisztián és Nagy Zoltán Fotó: Freschli József/MATSZ
Balázs Krisztián és Nagy Zoltán Fotó: Freschli József/MATSZ
Nagy Zoltán tanítványa a szövetségnek elmondta, a hazai rendezésű világversenyen való szereplés élete eddigi legnagyobb élménye volt és annak ellenére elégedett 2019-es teljesítményével, hogy a viadalokra korábbi sérülése miatt nem a legjobb egészségi állapotban érkezett. A következő versenyekre már készen áll. „A felkészülés jól sikerült, minden szeren van új elemem, de amit látványosan tudtam erősíteni, az a korlát és a nyújtó. Májusban Baku ad otthont a férfi felnőtt és ifi Európa-bajnokságnak. Ez lesz az utolsó ifi versenyem, itt szeretnék nagyon szép eredménnyel búcsúzni ettől a korosztálytól” – nyilatkozta a szövetségnek. További korosztályos hírek TORNASPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.