UtánpótlásSport
2024. március 29.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Kosárlabda

2020-04-05 12:54

Kosárlabda: kisütöttek valamit a Soproni Tigrisek

A Soproni Tigrisek SE kosárlabdázói elindították „Kisütöttünk valamit” elnevezésű programot. A klub arra kérte tagjait, hogy készítsenek finom házi süteményt. Az édességeket hétfőn délután átadták a Soproni Gyógyközpont dolgozóinak.

A Soproni Tigrisek SE elnöke, Nagy Tamás úgy véli, hogy a koronavírus-járvány okozta nehéz helyzetben a legfontosabb az, hogy a kosarasok továbbra is összetartsanak. Az egyesület növendékei folyamatosan kapják a „házi feladatokat”:

Hétfőn adták át a süteményeket a Soproni Sportközpont dolgozóinak Forrás: hunbasket.hu
Hétfőn adták át a süteményeket a Soproni Sportközpont dolgozóinak Forrás: hunbasket.hu
„Ameddig lehetett, szabadtéren tartottunk csoportos edzéseket, gyakorlatilag mini alapozást csináltak végig a játékosok − rengeteget futottak. A célunk az volt, hogy minél jobb fizikai állapotba kerüljenek, még akkor is, ha esetleg elkapják a fertőzést. Most már csak egyéni edzésekre van lehetőség, mi is csoportot hoztunk létre a Google Classroomban, azaz olyan online rendszert alkalmazunk, amelyben edzést tarthatnak a trénerek a tanítványaiknak. Heti több alkalommal elméleti, erőnléti és technikai feladatokat kapnak a gyerekek” − mondta a szövetség honlapjának az elnök. A szakember hozzátette: az egyesületi edzőkkel tartják a kapcsolatot, konferenciabeszélgetések keretében osszák meg egymással a tapasztalataikat az új szisztémáról: „Fontos, hogy a Tigrisek nagy csapata együtt maradjon, ezért több programot is szerveztünk. Rendeztünk például közös filmnézést, amelybe több mint százan kapcsolódtak be. A résztvevők között nagy értékű kosárlabdát sorsoltunk ki − ezzel is motiválva az ifjakat.” A klub elindította a „Kisütöttünk valamit” elnevezésű programot is, amelynek keretében arra kérte tagjait, hogy készítsenek finom házi süteményt. Az édességeket hétfőn délután átadták a Soproni Gyógyközpont dolgozóinak. További korosztályos hírek KOSÁRLABDÁBAN a sportági aloldalunkon.