UtánpótlásSport
2024. április 24.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Tornasportok

2020-05-25 19:47

Torna: jól sikerült az első hazai online-verseny

Véget ért a Magyar Torna Szövetség első online-versenye, amelyen kilenc egyesület több tucat tornásza vett részt. A viadal elsősorban az utánpótláskorú versenyzők motiválása miatt jött létre.

A fővárosi klubok közül a KSI SE és a BHSE versenyzői is jól szerepeltek a hazai tornaszövetség első online-viadalán. Rácz Attila, a KSI SE trénere, az utánpótlás-válogatott vezetőedzője az eredmények értékelésében is részt vett.7

Kiválóan szerepeltek a fiatalok az első online-viadalon Forrás: MTSZ
Kiválóan szerepeltek a fiatalok az első online-viadalon Forrás: MTSZ
Benne voltam a verseny szervezésében is, ezáltal több szegmensét is tudom értékelni a megmérettetésnek mondta a szövetség honlapjának Rácz. – Egyrészt ez egy nagyon jó kezdeményezés, sok gyereken láttam, hogy mennyire motiváltak lettek a versenynek köszönhetően. Továbbá a vidéki műhelyek is aktivizálták magukat. A KSI berkein belül pedig a háziverseny igencsak nívós volt, akadtak olyan gyakorlatok, amelyek a szabályrendszer miatt ugyan nem kerülhettek be, de egyébként remekül sikerültek. Úgy gondolom, mindkét szempontból kiváló versenyen vagyunk túl. Külön öröm volt a szülőket hallani a videóban, ahogy biztatják a gyerekeket, azt hiszem, ez nekik is nagy élmény volt.” További korosztályos hírek TORNASPORTOKBAN a sportági aloldalunkon.