UtánpótlásSport
2024. április 26.
  • instagram
Keresés:

Sportágak

Jégkorong

2020-06-29 11:46

Jégkorong: finn vezetőedzővel folytatja a Fehérvári Titánok együttese

Az Allsvenskan-ligából érkezik a Fehérvári Titánok vezetőedzője; Kiss Dávid helyett immár Kapser Vuorinennel folytatják.

Hétfőn jelentette be új vezetőedzőjét a következő Erste Liga-szezonre a Fehérvári Titánok utánpótláskorúakra építő jégkorongcsapata. A székesfehérvári második számú együttest a jövőben Kiss Dávid helyett Kasper Vuorinen irányítja. A klub általános igazgatója, Szélig Viktor így nyilatkozott a klub honlapjának az érkező szakemberről:

Finn szakemberrel folytatják a "Titánok" Forrás: Fehérvár AV19
Finn szakemberrel folytatják a "Titánok" Forrás: Fehérvár AV19
„A Titánok csapat élére olyan edzőt kerestünk, aki motivált és jártas a fiatal játékosok fejlesztésében. Az út marad a régi, a csapat lényege eddig is az volt, hogy a fiatalokat egyre közelebb hozhassuk az osztrák ligában szereplő együtteshez. Kasper Vuorinen segítője Arany Máté lesz. A korábbi vezetőedző, Kiss Dávid marad a klub kötelékében, de más feladatokat szeretnénk rábízni.” Vuorinen pedig elmondta, izgatottan várja a közös munkát a fiatal együttessel. „Lenyűgözött, hogy mennyire egyértelmű volt, hogy a vezetés milyen srácokból álló csapatot és stábot szeretne összeállítani ahhoz, hogy megteremtse azt a környezetet, ahol az együttes és különösen a játékosok is fejlődhetnek, jobbá válhatnak sportemberként és jégkorongozóként is. Így lehet felépíteni valamit, ami hosszútávú.” További korosztályos hírek JÉGKORONGBAN a sportági aloldalunkon.